Відповідь: Обговорення з"їздів наклейки треба замовити, я приїжджав, але вже нікого небуло. В мене вроді ше є одна наклейка. Я подивлюсь.
Відповідь: Обговорення з"їздів Позаплановий міні з"їзд на трьох відбувся. Дякую Манкі і Антосі за хорошу компанію!
Відповідь: Обговорення з"їздів а який то позаплановий,? вроді не було мови про зїзд. От такими позаплановими зїздами відбивається охота їхати на планові.
Відповідь: Обговорення з"їздів Взагаліто, мови не було. Збирались друзі. Бажаючі могли приїхати. Якщо у тебе було бажання міг би і приїхати. І взагалі у тебе ні фантазії ні почуття гумору! Яка охота? які планові? Хочеш зібратись пишеш тут і збираємось, не пишеш - значить немаєш бажання...
Відповідь: Обговорення з"їздів як шо збиралися друзі нах тут писати про зїзд. нарахунок бажання приїхати - нах їхтати аякщо по ідеї там нікого нема тім більше як шо декому їхати з іншого кінця міста. хірня якась брідова.
Відповідь: Обговорення з"їздів шо тут розвели... зустрілись посиділи, бо мали бажання ніхто нікого не силує і не гоне
Відповідь: Обговорення з"їздів Остап, давай в тій гілці будем писати про кожен раз як зустрінемось, або про то як масло мені міняли і Мартіні пічку.
Відповідь: Обговорення з"їздів А я як дурак в п'ятницю 30.11 в 20:00 прилетів під Метро - а там галяк Покружляв, покружляв і поїхав. Одним словом щось наплутав :grin:
Відповідь: Обговорення з"їздів Ну от тепер Завтра 07,12,2007року повинен бути плановий зїзд хто буде,? я+.
Відповідь: Обговорення з"їздів Нажаль, попри все бажання, ніяк не зможу бути, склалися обставини сильніші за мене