Відповідь: Обговорення з"їздів Ну що, друзі, закінчується 2007 рік. За тиждень останній з'їзд в цьому році. Може б зібрались і достойно відсв'яткували цю подію з шашличком.
Відповідь: Обговорення з"їздів уявив: метро, темно, зїзд, декілька машин , купа народу, охорона вимикає ліхтарі освітлення з намьоком (пацани ми вас бачим, валіть отсюда), мангал, шашлик, дехто дріфтує, дехто музон демонструє. круто.
Відповідь: Обговорення з"їздів +1 Я шось собі зараз не уявляю шашлик вночі на морозі. А особливо без горілки... Хіба що в якийсь кабак поїхати, в якому готують шашлик Додано через 1 хвилину а може б ми зібралися якось без машин і насвинячились?
Відповідь: Обговорення з"їздів Саме головне то компанія, але я не проти б без машин зустрітись, при умові шо то десь не буде за Львовом)))
Відповідь: Обговорення з"їздів Я взагалі-то думав про кабак з шашликом, ну хоч би на кільці, там де ми кілька раз були і ні разу не попали. А щоб було більше народу може є сенс перенести з'їзди на вихідні і в світлу пору дня.
Відповідь: Обговорення з"їздів ні ніяких переносів. навіть якщо свята, ті ваші безглузді розмови про переноси дати зїзду збиває з толку людей. і то я не безпідставно так кажу. НІЯКИХ ПЕРЕНОСІВ ЗЇЗДІВ ЗЇЗДИ відбуваються в 1 і 3 тю пятницю кожного місяця. не через пятницю.
Відповідь: Обговорення з"їздів Чого ти такий бука, Пол? Ну значить назвемо це не перенесенням з"їзду, а святкуванням нового року. Позапланово
Відповідь: Обговорення з"їздів Пол правий. Якщо в когось є бажання зустрітися собі в інший час в іншому місці, то ніхто заборонити не може і не збирається, але графік з"їздів залишається незмінним.
Відповідь: Обговорення з"їздів Pol, розмова не іде про зміну графіка, а про те, як відсвяткувати Новий рік. Додано через 2 хвилини Я хотів би знати, хто зможе приїхати в п'ятницю після обіда.