Відповідь: Обговорення з"їздів Я думаю що буду, якщо встигну забрати свою ласточку з ремонту. Мають ще домалювати бампер.
Відповідь: Обговорення з"їздів Афігєть! 04.01 на з'їзді було аж троє людей: Скіл, Борман і Скірокко :mrgreen: Ганьба Пірату-7, який в 20:00 виїхав зі стоянки Метро і навіть не під'їхав до нас :twisted:
Відповідь: Обговорення з"їздів Ха-ха, а ти це той, хто на з'їзди приїжджає??? Їж кутю у теплій хаті і не вставляй таких дотепних питань Ні не позамерзали, ми ж не пішки поприходили:grin: Веселих свят усім, Христос Рождається!
Відповідь: Обговорення з"їздів народ розкажіть у двох словах що робите на зїздах скільки він часу триває,, дякую. я ще неїздив на зїзди.
Відповідь: Обговорення з"їздів Ласкаво просимо до нас, ми спілкуємся, п"єм безалкогольне пиво, гріємся в "пузаті хаті", і все це задоволення триває стільки скільки є в кожного часу.... Так що приєжджай і все побачиш і почуєш, а може і що розкажеш нам цікавого...
Відповідь: Обговорення з"їздів на зїздах можна шось в живу розпитатись шоб багато не писати, а ще головний плюс шо можнаподивитись на інші авто
Відповідь: Обговорення з"їздів Друже, приїжджай - подивишся Пику ми наразі за 2 роки ще нікому не набили, так що можеш за то не переживати. Себе покажеш, на людей подивишся. Ще можна наклейку чи клубну карту придбати, словом, стати повноцінним членом клубу, а не просто ніком на форумі
Відповідь: Обговорення з"їздів Пропоную перенести на 25 по в звязку з святами там дійсно ніхто незможе, хіба би .........
Відповідь: Обговорення з"їздів Я не знаю, варіанта два - або просто пропустити з"їзд, або перенести на 25. В принципі наступний плановий з"їзд у п"ятницю 1 лютого. А від 25 до 1 не так далеко...