Відповідь: Обговорення з"їздів Манкі, два роки тому у нашого клубу з"явився веб-сайт, на якому все написано
Відповідь: Обговорення з"їздів А скажіть мені будь-ласка, чи багато в нас тут людей з Києва??? якщо нас тут назбирається троха може нам тут організувати якісь зїзди??? хоча б раз на місяць ??? прошу не розцінювати як сепаратизм , просто у Львові буваю рідко , і то як буваю то на 2-3 дні, і вони не співпадають з днями зїздів.
Відповідь: Обговорення з"їздів Буде прикол, якщо наш київськи зїзд кількісно перевершить зїзд київського клубу
Відповідь: Обговорення з"їздів а можна буде на київському з"їзді львівського клубу придбати наклейку львівського клубу???
Відповідь: Обговорення з"їздів ето бутєт круто я так розумію шо Орест хоче сказати наступне, що зїзд Львівського ВВ клубу в Києві перевершить чисельність Київського ВВ клубу на зїздах
Відповідь: Обговорення з"їздів я пропоную відмітитись всім хто зміг би приїхати на зїзд в Києві щоб можна було підрахувати чисельність. Після цього можна буде обговорити час та місце зустрічі щоб всім (точніше більшості) було зручно Додано через 4 хвилини почну з себе +1
Відповідь: Обговорення з"їздів (И снова здрасте) Хто буде на ЧЕРГОВОМУ зїзді в цю пятницю 7го березня бідя Метро на 19.00 Додано через 39 секунд і так я +1
Відповідь: Обговорення з"їздів Цікаво, членкині нашого клубу будуть? Карочє, квіти брати чи як? :mrgreen: