Відповідь: Обговорення з"їздів Люди, я цілу ніч був за рульом, шойно приїхав, мабуть з"їзд все-таки просплю
Відповідь: Обговорення з"їздів цікаво чи буде така ж пробка як минулої пятниці. але створять її тьлики авто фольксваген і то всі до метро
Відповідь: Обговорення з"їздів сорі в мене я не зможу, плани різко помінялись, напишете як зїзд відбувся.
Відповідь: Обговорення з"їздів Та Тіки я не догнав хто був на б3 і б4(Крім Кіндера) пасатах і відки взялось стіки дівок (не нашинських).
Відповідь: Обговорення з"їздів то типу якісь на зїзд приїхали і тих дівок навезли, але якісь непривітні вони всі були.
Відповідь: Обговорення з"їздів Нажаль, здається, повторюється та ж ситуація, яку нам колись вдалося викорінити - на з"їзи приїжджають всякі незрозумілі люди і незрозуміло що там роблять...
Відповідь: Обговорення з"їздів та всьо було зрозуміло вони там приїхали побухарити і на візках погоцати
Відповідь: Обговорення з"їздів кататись на кріслах. викрикати фіг зна шо і пити. то трохи було невтему.
Відповідь: Обговорення з"їздів До речі, дівок вони тримали від нас подалі Я пропонував їх запросити до компанії, але нам сказали, що дівки їхні і до нас не прийдуть. Дотепер думаю, навіщо було їх везти на зїзд і тримати в дистанції від зїзду...
Відповідь: Обговорення з"їздів 2 Travel: треба все таки було їм показати як перекидаються універсали...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted::twisted::twisted: