Відповідь: Обговорення з"їздів Шо було на з'їзді, розкажіт дальнішим селам, бо нинька сі не втрафив з того кийова...
Відповідь: Обговорення з"їздів Ні драгу не було, зібрались біля МЕТРО, померзнули. Потім пішли на чайок. Ще постояли трохи, зазирнули під капоти, "помірялись піськами" та й роз"їхались. всім присутнім велике СПАСИБі за компанію, було весело! Окрема подяка Антосі і Борману за привіз/відвіз
Відповідь: Обговорення з"їздів УВАГА! Оголошення! Знайдено самонаріз на місці нашого збору в області ліхтара! Параметрів не памятаю. Поверну за винагороду! Дуже схоже на самонаріз від VW. З Полом дійшли висновку що від підкрилка (предположитєльно Проффессора), але по неперевіреним данним він ніби використовується для кріплення подушки мотора чи поршнів, темно було важко розібрати. Одже не губіть крила. ПС: всім дякую за компанію, веселих свят.
Відповідь: Обговорення з"їздів Прошу не путати мене з Віктором Федоровичем !!! Завтра гляну, може це і мій. Якщо так - то яким би мав бути розмір винагороди?
Відповідь: Обговорення з"їздів знаю точно що він лежав біля темно синього 3-х дверного гольфа profesor2707 прямо перед правою фарою по ходу авто. Додано через 1 хвилину profesor2707 це точно твій, можеш недивитись
Відповідь: Обговорення з"їздів profesor2707 так так він кріпить турбомодулятор конденсатора хладенга компресіонної системи завороченого воздухопровода додаткової форсунки першого циліндра в третьому ряді.
Відповідь: Обговорення з"їздів Докторе, але ж з такою несправністю мажина може їхати тільки назад або вгору! Проте ми усі бачили що profesor2707 відїхав зі зїзду боком! Як ви поясните це? ПС: самонарєз можеш забрати біля Метро. Він лежить прямо біля (5 см) стовпа ліхтаря. У смітник під номером 7 кинеш 40 грн у жовтому конверті! Хоть слово мєнтам - і я зірву резьбу тому болту!
Відповідь: Обговорення з"їздів да-а...шкода шо мене не було. На з*їзді явно курили, при чому шось непогане.
Відповідь: Обговорення з"їздів Ітак замітив якщо тему не рухати то про неї забудуть. Всі ми памятаємо про клубні зїзди в зимовий період закінчились, Всі ми памятаємо шо наступний зїзд відбудеться в той самий час незважаючи на переведення годинників, але вже на трассі. Ітак зїзд буде 4 квітня 2008 року 19,00 на драг трасі біля МРЕО вул. північна
Відповідь: Обговорення з"їздів опааа... народ там я ще небув, можна детальніше як заїхати у точку зустрічі
Відповідь: Обговорення з"їздів Martini зїзд ніби завтра, візьми мені наклейки (таку що наперед, (може і ще якійсь я прикину якусь візьму 100 і картку знижки.
Відповідь: Обговорення з"їздів не падай на мороз! приїжджай на чахлику, обкатаєм, а тоді будеш ходову робити!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: