Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 Може треба трохи менше прикалуватись, а обговорювати якісь плани, ідеї, проблеми і тд.?
Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 І курити або всім або нікому, бо одна половина на одній хвилі, а друга на зовсім іншій До речі, я там як поїхав, ви за Ореста відбивну не побилися?
Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 Курити - ну нах. Мене замість сміху на страх пробило... :grin: Шугався кожної машини і стовпа і їхав 20 км за годину...:mrgreen:
Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 бляха, ви шо курили всім клубом? :? А я вас усіх в Франківську чекав :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів Не всім! Хто хотів - курив, хто ні - то ні. А взагалі я за те щоб не курити!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів Ну, та шо було то було... Потім ще дома сів за стару думоподібну ігрушку на компі - то як якийсь дідько виліз з-за повороту - то чуть інфарт не дістав. Ліг спати, Богу слава зранку добре вже стало.:mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів Нє але коли зїзд закінчився і всі розїжджалися сцірко розвертався на 180 матьоро, угггг классссс:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів :-D :-D :-D :-D :-D Тополь шоб не висаджувало то треба регулярно працювати над собою :-D :-D :-D :-D а вопшем так нічого :-D
Відповідь: Обговорення з"їздів треба на зїздах не робити дві речі: 1) курити (пити) 2) їздити в пятницю кидайте всі курити (сигарети) і давайте будем їздити в пузату хату
Відповідь: Обговорення з"їздів А курити? Я без курева ні в яку хату не підписуюсь ! PS Курити сигарети з тютюном маю на увазі
Відповідь: Обговорення з"їздів Мартіні кидай курити, якшо ти вже 46 разів зміг то і шераз зможеш! і памятай - кожна скурена сигарета забруднює навколишнє середовище так само як машина (гольф) за 3 (три) кілометри шляху. тому як хочеш курити то біжи до машини і їдь 3 кілометри - виходить той самий ефект без шкоди для здоровя!
Відповідь: Обговорення з"їздів а ше - в пачці яка коштує 4 гривні є 20 сигарет. якшо кожна сигарета це 3 км то 20 то вже 60 км. відповідно кожні 60 км тобі ше додатково обходяться в 4 грн! а якшо відняти цю суму і перевести її на бензин то ти зможеш ше додатково залити 1.05 літри бензини шо дозволить тобі проїхати не 60 км а 70 км! тому думай шо краще їхати 60 км чи 70 км!