Відповідь: Обговорення з"їздів Від імені клубу оголошую Борману ВЕЛИЧЕЗНЕ спасибі, за кальян та добру компанію з хорошим настроєм! Ту-ту.... Додано через 23 години 25 хвилин доречі, хфотки я вже повішав, всі бажаючі велкам в галерею )
Відповідь: Обговорення з"їздів я викликаю Пегаса на драг (не так раді спорту як для провірки як мій тазік їздити вміє після конкретного ремонту голови.
Відповідь: Обговорення з"їздів :mrgreen: тіки повиккладуй всьо з багажника а то знов будеш казати шои програв бо мав 20 кіля бульби лишньої ))
Відповідь: Обговорення з"їздів Дуже хочу припертися але нажаль не вийде, теж хотів подивитись чи потрібно мені "голову" ремонтувати адже в нас з Полом по стоку різниця всього лиш у 5 к.с.
Відповідь: Обговорення з"їздів де ти зараз працюєш? нах вечірка, сім*я (клуб) важливіше за все :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів MARTINI однозначно приїзджай, тут все таки серйозна гонка peGas & Pol ставки будуть? а характеристики автомобілів скините?:?:8)
Відповідь: Обговорення з"їздів Polo 1,4 sedan Тип кузова седан Количество дверей 4 ДВИГАТЕЛЬ Тип двигателя (кол-во цилиндров) L4 Турбонадув нет Объем двигателя, куб. см 1390 Мощность, л.с./об мин 60 / 4700 Крутящий момент, Нм/об мин 116 / 2800-3200 Максимальная скорость, км/час 157 Разгон до 100 км/час, с 16 Тип топлива бензин Расход топлива (за городом), л на 100 км 5.4 Расход топлива (смешанный цикл), л на 100 км 6.7 Расход топлива (в городе), л на 100 км 8.9 Клапанов на цилиндр: 2 Система газораспределения ohc Система питания инжектор Диаметр цилиндра x ход поршня, мм 76.5 x 75.6 Выхлоп CO2, г/км 161 ПРИВОД Тип привода передний КОРОБКА ПЕРЕДАЧ Коробка передач 5МКПП ПОДВЕСКА Передняя нет данных Задняя нет данных ТОРМОЗА Передние дисковые, 239 мм Задние барабанные, 200 мм ГАБАРИТЫ Длина, мм 4140 Ширина, мм 1640 Высота, мм 1410 Колесная база, мм 2440 ПРОЧЕЕ Размер шин 185/60R14 Снаряженная масса, кг 1070 Допустимая масса, кг 1455 Объем багажника, л нет данных Объем топливного бака, л 45 Golf 1,4 Тип кузова хэтчбек Количество дверей 5 ДВИГАТЕЛЬ Тип двигателя (кол-во цилиндров) нет данных Турбонадув нет Объем двигателя, куб. см 1390 Мощность, л.с./об мин 60 / 4700 Крутящий момент, Нм/об мин 116 / 2800 Максимальная скорость, км/час 157 Разгон до 100 км/час, с 15.9 Тип топлива бензин Расход топлива (за городом), л на 100 км 5.5 Расход топлива (смешанный цикл), л на 100 км 6.8 Расход топлива (в городе), л на 100 км 9 Клапанов на цилиндр: 2 Система газораспределения ohc Система питания инжектор Диаметр цилиндра x ход поршня, мм 76.5 x 75.6 Выхлоп CO2, г/км 170 ПРИВОД Тип привода передний КОРОБКА ПЕРЕДАЧ Коробка передач 5МКПП ПОДВЕСКА Передняя нет данных Задняя нет данных ТОРМОЗА Передние дисковые Задние барабанные ГАБАРИТЫ Длина, мм 4020 Ширина, мм 1700 Высота, мм 1420 Колесная база, мм 2480 ПРОЧЕЕ Размер шин 175/70TR13 Снаряженная масса, кг 993 Допустимая масса, кг 1000 Объем багажника, л нет данных Объем топливного бака, л 55 Диаметр разворота, м 10.7 Додано через 1 хвилину брехня сток і тільки сток.
Відповідь: Обговорення з"їздів це не мега драг це супер пупер повільний драг Марян пропоную ставку хто виграє в суботу буде везти дружок :mrgreen::mrgreen::mrgreen: "я посадив в свою восьмьорку трох тьолок і канешно дружку бо мусів грати на весіллі як не молоду то хоть би држку" :mrgreenбрати гадюкіни)
Відповідь: Обговорення з"їздів зїзд відбувся досить цікаво, в основному це були авто з двигуном 1,4 мі, поспілкувались, проїхались, випробували 1,4 мі. до старту з фінішу приїхали ще за дня, все таки 1,4 трохи їде.
Відповідь: Обговорення з"їздів Хто буде в цю п'ятницю? Я буду. P.S. Заодно і погуляємо! В МАРТІНІ Днюха!!!:-D