Відповідь: Обговорення з"їздів минулого разу я забив на корпоративну вечірку і приїхав на з"їзд, але цього разу точно не вийде відмазатись, так шо мене не буде
Відповідь: Обговорення з"їздів пора міняти роботу, а то з такими частими корпоративами можна спитись :-D Додано через 5 хвилин Якщо встигну поставити, то сьогодні буде презентація нового бедлукінг капота :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів як це не вийде? от вийшло! так відмазався, що клуб вчора навіть не відчув твого дня народження, добре, що хоч кальянчиком побалувались :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів як пройшов зїзд, про що говорили? я нажаль незміг приїхати бо клієнт розглядав мою авто, домовились завтра переоформити, так що якщо все буде ок, то буду без авто від завтрашнього дня.
Відповідь: Обговорення з"їздів Нас було 4 машини 5 людей. Постояли годинку потринділи і поїхали додому, в кіно, до малого і ще кудась. Усе пройшло спокійно без ексцесів.
Відповідь: Обговорення з"їздів Мда-а-а:-( Добре що минулого разу я не притягнув з собов італійців... Я їм так розрекламував.... і теж було 4 чи 5 машин Вибачте, я б обісрався не знаю як сказати Вибачте, але це ганьба для міста Лева! Scirocco GTi коли був 02 травня здалося теж трішки розчарувався, незважаючи на те що прибув Кабріком і трохи розвеселили хлопці зі Станіслава. Але, Львів завше був концеравтивним і аристократичним, тому все прощається!
Відповідь: Обговорення з"їздів може контрацептивним ? :mrgreen: Додано через 4 хвилини ІМХО можливо місце з'їздів вже не приваблює людей і треба його кардинально міняти
Відповідь: Обговорення з"їздів Я не хочу бути фіговим скептиком, але на мою думку з клубом щось робиться. Клуб рулить лише на форумі (тобто віртуальний). Зустрічі відбуваються тільки по календарній даті, а по факту реально приїздить пару машин. Невже клуб вщухає, "вожаків" наших не видно, учасників не видно, по Львову більше видно машин з наліпками ніж на зборах. Може щось робити? Я готовий сідати за круглий стіл з "вожаками" і учасниками...
Відповідь: Обговорення з"їздів доречі ти правий, я з осені пропустив щось раз чи два і бачив усіх то був хоч 2 рази, так от з наклейками їздять, а хто поїхав толку взагалі мало. треба міняти щось, а що це вже як ти кажеш хай думають "вожаки". а то самі не їздять тай народ неїздить. я останіх разів 4 був то так і було по пару авто, чесно кажучи після такого відвідування і нехочеться їхати, я думаю таку позицію мають більшість. (я ще хоч без авто але з вами, та й позиція вищевказана не моя), це моя думка. може дні поміняти на суботу, бо після роботи тай щей кінець тижня всі замученні,??? також цікаво почути людей які тут спілкуються а неприїзджають , яка ж причина, може щось невлаштовує, я думаю якщо буде багато людей що їм невиходить то адміни щось придумають. то що там у вас ????????????????? доречі дехто без авто постійно буває на зїздах.
Відповідь: Обговорення з"їздів Вітаю новачка! Глянь сюди http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=2116 Додано через 4 хвилини http://www.volkswagen.lviv.ua/content/view/1/32/ А простіше, то просто приїзди на з'їзди і будь активним як на форумі так і на з'їздах :-D Додано через 12 хвилин Sasa, як там кришечка на клапанній кришці? :-D
Відповідь: Обговорення з"їздів Думаю це хибна думка, клуб це не тільки вожаки. Інколи можна брати ініціативу в свої руки. Але дивлячись, що народ вялий і зовсім не тащиться від з"їздів, то може поміняти саму суть з"їзду ??? Придумати щось цікаве... Наприклад, на рибалку їздити, чи в карпати. Літо ж надворі ))) ІМХО - більшість людей відлякує те, що на з"їздах не так цікаво. Зібратись на трасі і потриндіти... Питається чому саме на трасі ? Коли хто останній раз ганяв там ? Про Пола і Пегаса знаю, але у них причина була... От так от, прийму на свій пост усю критику, але зверніть увагу на написане і зробіть висновок
Відповідь: Обговорення з"їздів Дійсно, потриндіти можна і в іншому місці, а от в якому то вже мусимо якось разом вирішити. І нехай тут мені всякі ... адміністратори не пишуть, що мол є графік з'їздів і усталене місце. Понапридумували тут а самі не їздять! Карочє, заграло. Робимо якісь зміни самі , бо я так бачу, що вожакам пос..ти!
Відповідь: Обговорення з"їздів По-перше, місце. Було б гарно, яки ми йсправді придумали зручне місце для зістрічей! По-друге, день/дата/бажання - також потрібно вирішити, так як усі дорослі люди і зібратись "по дзвінку" ні у кого не вийде. Адже у всіх є плани і тд і тп... Щодо запропонованої Міхою суботи заперечю, адже у суботу, переважно, працюють/прибирають вдома. Отже це питання найбільш актуальне ) по-третє, найголовніше - треба придумати чим, власне, займатись на з"їздах?