Відповідь: Обговорення з"їздів Я, наприклад, беру вже на останні три з'їзди кальян (непогане заняття). Можна ще якесь домінішко взяти і клубний турнір збацати :-D Додано через 2 хвилини щоб, наприклад, декому без машини (тимчасово) також було б зручно добратись.
Відповідь: Обговорення з"їздів та субота ні, я умовно вказав день суботу. можна інший, але тут ситуація що ми троє на звязку і переписуємось, думаю в понеділок буде більше активних учасників. які викладуть свою думку.
Відповідь: Обговорення з"їздів Ги! Бормане ти настАящый! Кришечка зе бест!!! Ріспект! ЭТА (+)! Що до місця - нормальне місце як на мене. Людей нема, є де бесперешкодно поганяти, потестити агрегати машин і показати знаючим та, покурити кальян та й накінець відлити. Єдиний мінус - далеко. Слухаю пропозиції по іншим кращим місцям де є все те саме крім мінуса.
Відповідь: Обговорення з"їздів Та все гарно було. А розчарувався, бо не було главного розпоряджуваяа свята - Ореста ака scirocco.
Відповідь: Обговорення з"їздів Пропоную можераторам перенести проговорення клубу (якщо таке є можливим) в нову тему, щоб не офтопити. Хоча про таке ми говорили неодноразово і раніше, але все ж таки крапок не розставили. Є одна така тенденція (технологія/досвід) мабуть знають про таке і Орест і Ігор, є тенденція розвитку, затухання, формування клубів (я говорю про саму модель), це ж як бізнес, якщо його не розвивати то він вчахне і збанкротує, це ж класика яка відноситься і до нашого клубу. Я казав і раніше, якщо потрібно спеціалістів по створенню і розвитку клубів то в мене є такі, треба їх тільки знайти і організувати зустрічі, або сісти самим і вирішити, але тре щось робити, а може і нічого не треба робити, ро вже як вирішить адміністрація. Головне кажіть чи робити щось... Я ГОТОВИЙ до круглого столу переговорів... ! Додано через 1 хвилину Я не говорю лише про місце зустрічей, а про всю концепцію і місію клубу (сюди входить багато пунктів).
Відповідь: Обговорення з"їздів Та! памятаю як ми на зїзді курили кальян, прикольно!!!!!!! Борман це ти придумав прикольно!!!! На наступний зїзд думаю привезу тож кальян.:-D
Відповідь: Обговорення з"їздів тема, ніби відповідна, ми ж все-таки з'їзди обговорюємо. Додано через 5 хвилин от вам тема наступного з'їзду - "з'їзд у східному стилі". Берем кальяни, арабські килими а адміністрація нехай організовує дівчат з танцем живота (або самі на крайняк танцюють). І ще, забув головне - приїжджати суто на слонах :-D
Відповідь: Обговорення з"їздів Проблема моя мабуть в тому що я глобаліст і ситуацію бачу на багато "глибше" ніж просто місцерозташування зустрічей і дівчата в коротких плісіровках. Якщо так піде далі то не то що я не зможу долучити людей, а й самому не цікаво стане приїздити, а віртуал тут лишиться тільки віртуалом. Вчора так і не зміг пояснити власнику Фольцваген Бітлу чарівній молоді парі що таке Фольцваген клуб і що ми там робимо (в такого дурня пошив себе) :???: і це не поодинокий мій випадок, в мене скоро комплекс виробиться розказуючи людям про клуб розказувати як може колись бути харашо, а зараз ми просто спілкуємося, приїздить пару машин, відкриває капоти......, а шо далі....? На це їхня відповідь: "А гдє здєць программа клуба і что он дєлаєт ваабще". Важко пояснити що ми взагалі робимо...
Відповідь: Обговорення з"їздів як я тебе розумію нада шота дєлать з активністю клубчан, а то виходить так, що клуб це тільки сайт, а клубчани всі існують самі по собі. На мою думку не вистачає єдності. Ще рік тому якось все було набагато активніше. Але прийшовши в клуб я зрозумів, що якщо не проявляти мінімальну активність, то стає нецікаво. Можливо, люди які прийшли в клуб, глянули на це все і чекали коли ж їм щось запропонують але недочекавшись інтерес пропав. Якось сам спостерігав як на один з'їзді приїхав чувак з дівчиною, вона сиділа в машині, він потусувався трохи, і так і не зрозумівши хто тут і чого зібрались, поїхав. Більше я його на з'їздах не бачив.
Відповідь: Обговорення з"їздів Гадаю, що влучно описана типова ситуація. Тому згоден, що на кожен з'їзд повина готуватись якась програма, демонстація чогось і т.д. і т.п. Як одна з пропозицій графік заїздів на кожен з'зд. Пропоную це з власного досвіду, коли бував з дружиною та друзями їм це шоу дуже сподобалося.
Відповідь: Обговорення з"їздів А тепер уявіть що в нас є тематичний ресторан де ми б могли кучкуватися, я думаю з програмами було б не складно.... Це я так, підтримати свою затухаючу тему про автомобільний ресторан.
Відповідь: Обговорення з"їздів Чесно говоря место там просто суперовае!И дествительно там можно делать все что захочется и как захочется!!! Но если обговаривать ту проблему с которой сталкиваются те у которых временно нету колёс,и нету возможности приехать!Есть очень много мест где это можно делать,НО есть большой МИНУС,там негде погонять (без проблем)!!!!! Додано через 4 хвилини А тема прикольная!!! Есть какой-то на примети?????Или это так еше в проэкте!?
Відповідь: Обговорення з"їздів Да було діло тим пацаном був я, дівчина- дружина порадила змінити хобі, а я і карточку принципово купив що бути учасником, хоча запчастини замовляю з Польщі і ті знижки мало цікавлять, хотілось знайти однодумців-автомобілістів, а не тільки хто тут бистрий. 2 Borman, маєми спільних знайомих по Люксі, може ще колись приїду на зїзд, поспілкуємось.
Відповідь: Обговорення з"їздів Borman молодець, у форумі зявляються люди які рідко зїзджались, рідко писали але як видно щось змінити зголошуються багато бажаючих, значить воно все таки комусь потрібно. доречі про знижки вдало замічено, невсюди їх дають. на розборках клубу незнають. я ще десь читав що хто без авто то незручо добиратись, так але ж авто зїзджаються практично зі всіх куточків Львова, виклали б за день-другий , я думаю зголосились би бажаючі підвезти. то що цей зїзд буде Мега...активний що небуде де припаркуватись???? доречі хто планує бути????
Відповідь: Обговорення з"їздів та я взагалі не ганяюсь, от і буде з ким поспілкуватись, люблю про стайлінг потриндіти, обмінятись досвідом розумієш, на з'їздах не буває супер цікаво, а подекуди і взагалі скучно (коли приїздять лине пару машин) але ми для того туди і їздимо щоб триматись разом, ми ж все-таки БАНДА!!! Додано через 5 хвилин в тебе відважна дружина, моя би нізащо не поїхала на з'їзд. Доречі, а може це ще одне завдання для організаторів - щоб нашим дружинам було цікаво їздити на з'їзди. А хобі не міняй! Додано через 7 хвилин так, а ну всі паркуйтесь красиво, щоб було місце для розбивання шампанського об Міхине Ауді 80 :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів то хто завтра буде? я так зрозумів що тільки Borman :-D і я збираюсь їхати. і це все?