Відповідь: Обговорення з"їздів раз в житті зібрався приїхати, і курде нікого не було окрім Юрка, вот це пердєц настав ще й погода була як для зборів.
Відповідь: Обговорення з"їздів я так розумію що добре що неприїхав бо сидівби сам. або з професором, але ящик пива на 2-х забагато:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів І так кожен мабуть скаже тепер цю фразу "і добре що я не приїхав бо нікого не було" :???:
Відповідь: Обговорення з"їздів ну незнаю як кожен але це мій 3-й пропус від осені і кожен поважний. хочу сказати що зустрічаються постійно ті самі люди, їх можна на пальцях порахувати. я, MARTINI, peGas ,Monkey, Pol , Sasa, KIT,Borman , svistun,profesor2707 , ну і час від часу інші приїзджають але це непостійно. це я маю наувазі від зими.
Відповідь: Обговорення з"їздів треба визначити причину, може опитування зробити чому і хто приїздить а чому і хто не приїздить.
Відповідь: Обговорення з"їздів Shkoda scho ne mig buty na ostanniomu zjizdi, ja by vas tam hot' kaljanchykom pobaluvav :-D:-D:-D PS vubachajte za latynku - prosto nijak ne mozhu vjihaty v bolgarsku rozkladku, bukvy po 5 hvylyn shukaju :shock:
Відповідь: Обговорення з"їздів Але бачте, людина в Болгарії відпочиває, а все одно на клубний сайт заходе,значить то їй цікаво і потрібно! PS Я зараз у Славську
Відповідь: Обговорення з"їздів Ось дивіться, не все так погано, погляд на наш клубняк зі сторони. Просто оргам треба попотіти і придумати щось путнє, не тільки форум і сайт. http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=23&t=8004&p=154491
Відповідь: Обговорення з"їздів +1 Я тут хоть і новенький, але мені багато чим клуб поміг... Машину знайшов тут (Golf Тополя), Sasa взагалі мені поміг її вибрати, подивився, сказав свою думку, завжди порадить, йому велике ДЯКУЮ, Тополя також завжди можна спитати щось, завжди порадить! Бейліс з запчастинами поміг! Я ніколи не думав що є ще такі люди! Клуб - СУПЕР! А з Топольом я згідний... Є в клубі організатори, адміни, тре ту справу розрухати!