Відповідь: Обговорення з"їздів чесно скажу нехотілось нікуди виїзджати в таку погоду. сорі але всеж таки, хто був що робили???
Відповідь: Обговорення з"їздів Sasa, Svistun, Martini, Zet, Dino Grey, Borman + Max, Fast(приємно було познайомитись) :-D Додано через 1 хвилину не скажу :mrgreen:
Відповідь: Обговорення з"їздів ой ні! як шкода, що мене не було якщо чесно - я просто забула про з"їзд...
Відповідь: Обговорення з"їздів :-DЯринка могу чесно сказать то что ПОПАЛА!!!!:mrgreen: Мы спецыально ждали тебя практически до 21:00 вечера, и заметь шол ДОЖДЬ!!!!:evil: МАРТИНИ говорил что спецыально взял наклейки,и говорил "Зачекаем,може пиїде"!!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів ((((( ааааа! мені соромно! чесно!!! блін. я за ті наклейки ще раніше в цій темі запитала, потім ніхто не відписував і я забула і не заходила на сайт... жіноча пам"ять.. вибачте, плііііз....
Відповідь: Обговорення з"їздів Завтра мене не буде. :-( Дуже прикро, але ніяк з роботою не получається.
Відповідь: Обговорення з"їздів Давайте не будемо тут писати кого не буде на з'їзді, нехай залишається хоч якась інтрижка! :-D
З'їзд вдався на славу! Було приємно познайомитись з Pol, Drapula, KIT, Travel, Scirocco... інших ніків іще не знаю (( Радий був усіх бачити і спілкуватись! )
А ще краще - ніколи не роби сьогодні того, що можна відкласти на завтра, завтра воно може бути уже непотрібним. Мені шкода, що не зміг приїхати, був у відряджені в Харкові. Думаю, що наступний з'їзд уже не пропущу.
Блін а я їду їду, і ніяк не попаду. Якось просто не знаю, як правильно це зробити. Морожусь одним словом