Відповідь: Обговорення з"їздів Я теж проти куріння, і п'янствування, хоч і курив і пив . Думаю, репутація клубу повинна бути вищою і не зводитися до вузьких переконань. Думаю, потрібно залучати і старших людей і... словом, вважаю, що ми повинні робити все, щоби нас не сприймали як шайку жуліків, хоч це не означає, що на зборищах хтось не може відійти і покурити щось на свій смак - справа особиста. Це я вперше за півроку виїхав на сніг - не міг не стриматися
Відповідь: Обговорення з"їздів Хоч хтось мене підтримав за кафе "П*ятниця", а то я думав, що тільки мене там харить. В пузатій хаті справді гарні дівчата, але там дуже не погалдиш і не покуриш цигарок. Тре "відкрити" альтернативну кнайпу де можна було приавркуватися гарно, пристойно поїсти і курити, хоча останнє я вже не роблю, але знаю, що Мартіні і Тревел без цього ніні! :!:
Відповідь: Обговорення з"їздів я тут рас рахував шо вже скурив Гольф, тому 1 літра бензину то вже для мене не переконливо !
Відповідь: Обговорення з"їздів В мене , теж, важливе тренування, хіба, ви там засидитесь до пів 10- ї, що , теж , малоймовірно Так, що не буду , як зазвичай :-(
Відповідь: Обговорення з"їздів Я і сам не сподівався, але приїхав, Правда люду було не багацько зато маленько погоцали з Кіндером тест-драйв АБСів зробили!!!!
Відповідь: Обговорення з"їздів Соррі я дуже інтенсивно знімав стрес. Не зміг приїхати так як звільнився в 19.30 а поки зь рясного до шевченка допер то подумав що вже пізно.
Відповідь: Обговорення з"їздів І взагалі чого б не зробити зїзд в 18.30 я б зміг завжди крім днів командіровки.
Відповідь: Обговорення з"їздів ато 19.00 то дуже пізно як би в 17.30-18.30 то б нормально а як ні то не в пятницю томущо в пятницю як відомо день шофера і не всі можуть приїхати.