Незнаю как у кого я нормально ехал на създ!!!Еше и в тот же день перед създом познакомился с Орестом!Даже и неожидал что так получится!!!:D
Моя Корра ще на ремонті , ремонт має закінчитись наступного тижня , так що я буду вже на наступному зїзді JimmyMS і Golf2 приємно було познайомитись
Шось сьогодні народу малувато було, але зете познайомився ше з новими людьми)) Професору +1 за биті морди маршрутчікам :D З.І. Драпула, походу через місто швидше таки їхати)) я за 19хвилин добрався до хати)):dance:
Було приємно познайомитись з новими цікавими людьми І тре ще вліпити -10 всім тим хто не прийшов без поважної причини
Було приємно познайомитись з новими цікавими людьми І тре ще вліпити -10 всім тим хто не прийшов без поважної причини :D
Тре було приїжжати)) Дядько Професор ні кому не давав сказати слова, а тіки розказував як він маршрутчиків з боксьорами бив і студентів на кінцевій 85го... Легенько так... шо вони аж вирубалися :D:D:D
Було все супер, чудова зустріч клубчан! Посиділи файно, приємно було познайомитись в "живу" з друзяками по жалізу Ще раз всім вітання і привіти! Borman - особлива подяка за поради і підказки, от щеб телефончик Pol написав би в ПП, хочу щоб він моторчик послухав, дякую. P.S. звиняйте, що з тижневою затримкою відгук, але тільки добрався до компа