KIT давай сьогоднішні фото!!!!!!!!!!!!!! І приємно було познойомитись зновж таки з тими кого не бачив..))
+1!!! Доречі, Діно, то коли ми верталися вже, я тебе так обігнав файно, а потім мене жук, то Яринка була?? Бо я шось не помітив... Ше й на повороті з потона любінську при екстренному гальмуванні ледве не влетів в той жук)) Так передімною ств різко, а я то на шипах))
:D Обогнал ты меня только по тому что я это позволил!(тел.позвонил) еслид не тел. то у тебя ничего б не вышло :D:D:D А жук то по моему Яринка!!!!!!
Та я розумію, просто розказую як відбувалися події... :D Куда вже мені до тебе Помоєму також, просто на парковці його не було, а потім звідкись взявся, от я і подумав може то ше якийсь жук)) Дєрзко ганяє))
Не треба було так різко гальмувати)) Я просто не гальмував майже бо бачив на світлофорі зелене... А там якісь 2 бадилі шо в одному шо в другому ряду стояли... курили... ну вирів вже краще в волгу летіти ніж в жучка))
От так би везло в лотерею, казав 99.99% що приїду, а получилося шо на 00.01% не попав. Зато побував в ""мальовничому Луганську та Донецьку",... ще й з Мартіні якось незручно вийшло. Зобовязуюсь виправитись!
Гонщеги для гонок є СКНИЛІВ,:gamer:а не міські вулички , тут і пішоходи і олені, а ви ганяєте,будьте уважні. добре шо все обійшлося ато репутацію клубу могли спортити.:dance:
Ми в тому районі і летіли)) Та нє, ми тіки до моста пролетіли, далі більше 70-80 не їхав, просто мокро було, а на шипах це ад...
та того так різко загальмували, що на "світлофорі зелене... А там якісь 2 бадилі шо в одному шо в другому ряду стояли... курили... "