Відповідь: Обговорення з"їздів 18:00 булоб класно але я так розумію шо багато хто на роботі до 19:00, от якби ті зїзди були по суботах:?:
Відповідь: Обговорення з"їздів П"ятницю вибрали тому, що серед нас багато одружених, а в багатьох з них субота-неділя це сімейні дні, які вони проводять з дружиною, дітьми, ходять в гості, кіно, цирк, театр і тд. Розуміючи, що пояснити, куди ти звалюєш на вечір у сімейний день, дуже непросто, ми вирішили, що оптимально з"їжджатися в п"ятницю після роботи. В принципі можна час зутрічі трохи змістити назад, але питання - чи будуть люди встигати?
Відповідь: Обговорення з"їздів Во-Во!!! В суботу - відпадає! Я б теж хоті вби десь хочаб на пів сьомої, але народ і на сьому не встигає...
Відповідь: Обговорення з"їздів Cубота то день для продовження клубних п'янок з п'ятниці. А неділя то день для поправки клубних бодунів. Тому починати з суботи дещо неетично.
Відповідь: Обговорення з"їздів привіт ти в Рясне працюєш чи живеш я там працюю, може забирати якщо є потреба і по дорозі... і питання... Рясне 1 чи 2?
Відповідь: Обговорення з"їздів Пятница - по умолчанию клубный день. И не только у нас. Суббота - не подходит по многим причинам. Ну и раньше 18:30 делать я думаю не стоит. Народу будет меньше. Работа все таки.
Відповідь: Обговорення з"їздів та то рядом біля моєї роботи я на городоцькій працюю напроти приміського вокзалу то мабуть я тебе і заберу але давай то питання в пятницю ще уточнимо
Відповідь: Обговорення з"їздів Там де живе Піонер є не погана сауна в Спартаку. Може після зборів сауну собі знімемо?