На цю пятницю маю надію приїхати на зїзд! Хтось зміг би мене підкинути, бо 100% не вийде на машині? ..і перший раз
Дякую, хлопці за відзиви, але мені буде краще певно якось з Shaggy домовитись. Пасічна стріт Якщо будеш по ній проїжати як їхатимеш на зїзд, то було би супер =) І якшо підходить, то тел, пліз, в приват- я наберу
А дивлячись куда на пасічну, бо так впринципі не проблема заїхати, якшо біля батальної десь=) А так, там помоєму десь Соляріс живе... НУ якшо не відпишеться то заберу тебе=) Згадав, що може бути проблема) Бо можливо десь з центру їхатиму... ЗЕТ казав з політеху зразу. Можливо Володимир забере?))) Якшо буде тут і почує)))
Люди, не знаємо чи з Шегом зконтактуємось 100%, тому хто на Пасічна стріт буде десь проїжати маякніть або дайте знати Хотілось би просто на зїзд попасти . 1-й раз. Хто відгукнеться - з мене пиво Бо без машин буду просто
Я тебе заберу! хоч і жуви на погулянці а не на пасічній з тої сторони може їхати одна джетта але в ній апасно їхати бо вона бистра і може закачати
Ну народ - погода намічається чудова, що сприяє приїзду великій кількості учасників. Серед них 100% будуть нові люди (наприклад я ). Їм хотілось би стати повноцінним учасником нашого клубу і отримати наклейку на заднє або переднє шкло. Тому будь-ласка відповідальних за розповсюдження чи людей, які мають ті наклейки - ВІЗЬМІТЬ ЇХ СЬОГОДНІ НА ЗЇЗД! Буду дуже вдячний P.S. Пасічна довга )) де саме живеш? Можу заїхати за Тобою.
Енерджі, а ти звідки будеш їхати? Мартіні, пофікси щоб при нажиманні на нік вставлявся він в допис бо я вже забадався прописувати
Написали майже одночасно )) Та в принципі я з Сихова думав заїхати, але раз з погулянки є народ, то можу поступитися )
мені по тому впринципі просто я ше Швавіку колеса буду вести і одне було би добре на перід кинути бо шось дуже товче зад з тим моїм тюнінхом.. карочє оприділяйтесь..
Якшо я буду їхати з дому, то я заберу його. А якщо ні, то вже якось дійсно, оприділіться) Бо я можливо буду з наукової їхати зразу... Ше незнаю.