Ну раз такі діла, то я заїду. Якщо до вежі то практично, то саме шо з погулянки їхати, та й гуртом веселіше, головне щоб не злякався з мого стажу ) Vexler - чекай дзвінка
Хлопці, я приїду сьогодні пізно, перед тим передзвоню комусь, бо ви мабуть потім десь на чай поїдете!
перший раз буду їхати на "літній" з"їзд, тому не знаю точно куди саме. будучи біля МРЕО, кого на київстар або лайф набрати, щоб провів до кінцевої точки? Хто би виступив по телефону навігатором? або в когось є координати GPS цього місця?
а шо там роздупляти, їдеш повз МРЕВ, приймаєш правіше по не дуже добрій дорозі...слухаєш де гарчать мотори))), там інших шляхів нема, я туди перший раз так і попав
нафіга тобі навігатор? Будучи біля МРЕО не зупиняйся а їдь дальше, через переїзд, попри білу стіну далі далі далі і тут бац і ми стоїмо
доречі там кажуть сильні ями.. будьте обачні!!! бо знаю я як туда на ту трасу всі їдуть - як на гонки
сорі за оффтоп, а на з"їзд також на 19 год, як і в зимовий період? бо то не тіко мене цікавить, а й інших... не хочу "палити" імена... краще мене одного забанте, ніж ще пару чоловік нашої вагенівської братви)))