Розвели тут бордель!!!!))) Чекаю всіх на з"їзді друзяки!=) З.І. Vexler, я таки нажаль буду з центру їхати тому тобі краще зв"язатися з Energy.
Что именно,"Шашлык" "Пиво" или "ТЕЛКИ" ты уточняй пожалуйста ато непонятно что с чем!!!:rofl::rofl::rofl:
Мені з самого ранку подзвонив Ростик, домовились що біля кінця двійки (трамв.) зустрінемось Shaggy - дякую, але якшо центру їдеш - немає питань! Solaris, Energy і всім хто зголосився - також дякую, за відзиви
О, Solaris, візьми на зїзд і мені малу Бо ззаді наклейка базару висітиме, а клубна ідентифікація необхідна, як повітря
в мене вже репутація сутіньора :wacko1: як не на діскатєці хтось спалить то в магазині.. ну і шо з того шо я живу з 3 бабами думаєте то так легко?!
ульці - малу мені - велику (бимсь всі виділи) ми тут разом з нею крутитимемося - то може також заїдемо, алек як би ні то візьми б-ласка. з нас пончик і бабло
Короче "плайбої", візьміть, хто має звичайно, на зїзд людський балоновий ключ, можна навіть професійний - такий що навхрест 17 - 19. Для експеременту
Не був, поставив собі за мету пофіксити певні моменти в машині до з'їзду, є надія шо до наступного разу вдасться шось зробити...)
Борман, тебе зупиняли в звязку з операцією "кавказ"? бо нас з Михайлом потім також зупиняли :dance: напевно ганшчєгів лапають тепер