Народ, вибачєйте, я нині на з"їзд не попадаю, ні на справжній, ні на китайську підробку соляріса з борманом. Купа хатньої роботи і ще закупи, вирватись не можу. Наклейки у мене є, кому треба скорше, ловіть мене в асі і по телефону, кому не горит, на наступний з"їзд привезу 100% PS Прапори ше не готові
От мля, типово, україніці не будуть українцями, якщо не почнуть щось ділити, організовувати і т.д. і т.п., а дивуємося нашим трьом гілкам влади (Президент, парламент, каб міністрів). От дЄрьмократію розвели!!!! А чо так слабо ділимося? Давайте новий VW клуб заснуємо! Нема слів....
нєфіг демагогію тут розводити, краще б на з"їзди приїжджав! Який новий клуб? Та для початку треба місце зустрічей змінити, а то та траса якась депресняча.
Щоб міняти, то треба не в останній день вискакувати з ідеєю "а давайте сьогодні в іншому місці". Є така ідея - нічого поганого нема. Піднімаємо тему для обговорення заздалегідь, і якщо більшість людей висловлюються "за", то протягом певного часу впевнюємося, що уже всі вкурсі і зміна дислокації відбудеться максимально "безболісно", міняємо на сайті інформацію про місце зустрічей. Усі інші спроби змінити місце з"їздів у 1 і 3 п"ятницю місяця - це деструктивні провокації. В інший час будь-ласка, у нас є гілка "хто має план на вечір", там можна собі домовлятися про здибанки хоть на Марсі, а баламутити народ не треба.
Ой народ, чую сракою, шо хтось кимось таки посвариться. ІМХО, Борман ти трохи не правий... Олег.М. Часто приїжжає! Минулого з"їзду він був точно! Як завжди всією сім"єю! Ну це ти вже загнув. Вчора на трасі стояли поки то є люди яким траса більше подобається. Там можна принаймні поганяти трохи. Передивлявся фотки, коли мене ше не було в клубі, то там на трасі шашлички смажили ви... А де біля парку їх смажити? Так не спорю в даний час нема шо робити на трасі як темніє, але скоро буде пізно темніти. А бабів і пиво і кальян можна привозити з собою! Або, не видумувати і збиратися на трасі, а потім їхати під парк по бажанню. І там і там добре дивлячись для чого. І так дійсно такі речі не обговорюються в останній день.. Мартіні правду каже... І шось мені здається шо якош ми зміним точку з"їздів під парк, точастина народу буде їхати на трасу шоб поганяти... полюбе! Тут треба іти назустріч один одному.
думаю краще все таки розділити зїзди біля МРЕВ і біля парку (парк- також варіант не поганий наприклад в зимовий сезон), зїзд робити де і був, а якщо зустрічатись не там, то у форумі домовлятись, сам часто неїзджу зараз на зїзди бо авто поміняв але друзів тут знайшов. Біля МРЕВ літом дуже гарне місце зустрічі, тим більше що часто туди їздити нетреба всього 2 рази в міс. можна і у парку зробити 2 пятницю місяця офіційно, тоді буде 3 зїзди. Доречі про шашлички , щось всі мовчать , то коли організовуємо??? літо на носі...
пане Borman, я вже одного разу тобі писав, чому буваю рідко, нагадую, пиляти 4 тисячі км, не вельми вдячна справа, а коли буваю на львівщині завше буваю на зїздах..... а зрештою, не бачу змісту опрадовуватись...........
ніскільки.. з періодичністю раз на 2 місяці ти кажеш "може поміняєм місце", я тобі кажу - піднімай на форумі тему, будем обговорювати і приймати рішення. Тут нема жорсткої диктатури і ніхто тупо не зациклений на своєму, щоб не йти назустріч бажанню більшості. Але нема такого, що на кожному з"їзді і на форумі народ обговорює "задовбала та траса, давайте в парку зустрічатися". Свого часу коли така тема була адекватно піднята і обговорена , було прийнято адекватне рішення про перенос з"їздів у зимовий період до МЕТРО. Якщо більшості людей хочеться зустрічатися в літній період в парку, а не на трасі, то ми можемо піти і на ці зміни. А оце шо було останній раз із двома з"їздами мені зовсім не сподобалося. Наразі я бачу, що більшість людей влаштовує наше літнє місце зустрічей. Але якщо комусь напряжно маршруткою добиратися до МРЕВ, то нехай цивілізовано ініціює всенародний референдум і ми , як цивілізовані люди, знайдемо спільне рішення.
ой хлопи, хлопи... ну і страсті тут у вас! як не розборки з Г60 то сваряться за місце зустрічі та зберіться на трасі і влаштуйте гонки і мене не забудьте покликати - я шоу люблю :D а якщо серйозно, то поки перечитувала то все виникло питання: Чому саме на трасі? як часто використовується та траса за призначенням? бо коли я була, то нічого такого не було... постояли, порозмавляли і роз"їхались... не пощастило?
Слушайте надо заканчивать эту всю БАГАДЕЛЬНЮ на счет създа!Бо чуствую уже начинают все понемножку злится и писать на подумавши !!!
от так то воно буває. одним треба пива і себе показати а другим треба про авто поговорити і поремонтувати. а тепер собі уявіть що би могло початись якщо б клюб мав власні заощадження. то би до пискобитія доходило.
А може хтось взяти комп на зустріч? Треба включити один прікол, але незнаю чи вийде, може допоможете. Буду дуже вдячний.