Обговорення з'їздів

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Kinder, 19 січ 2007.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Народ, вибачєйте, я нині на з"їзд не попадаю, ні на справжній, ні на китайську підробку соляріса з борманом. Купа хатньої роботи і ще закупи, вирватись не можу. Наклейки у мене є, кому треба скорше, ловіть мене в асі і по телефону, кому не горит, на наступний з"їзд привезу 100%

PS Прапори ше не готові :sad:

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    От мля, типово,
    україніці не будуть українцями, якщо не почнуть щось ділити, організовувати і т.д. і т.п., а дивуємося нашим трьом гілкам влади (Президент, парламент, каб міністрів).
    От дЄрьмократію розвели!!!!
    А чо так слабо ділимося? Давайте новий VW клуб заснуємо!
    Нема слів....

3. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    нєфіг демагогію тут розводити, краще б на з"їзди приїжджав! Який новий клуб? Та для початку треба місце зустрічей змінити, а то та траса якась депресняча.

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Щоб міняти, то треба не в останній день вискакувати з ідеєю "а давайте сьогодні в іншому місці". Є така ідея - нічого поганого нема. Піднімаємо тему для обговорення заздалегідь, і якщо більшість людей висловлюються "за", то протягом певного часу впевнюємося, що уже всі вкурсі і зміна дислокації відбудеться максимально "безболісно", міняємо на сайті інформацію про місце зустрічей. Усі інші спроби змінити місце з"їздів у 1 і 3 п"ятницю місяця - це деструктивні провокації. В інший час будь-ласка, у нас є гілка "хто має план на вечір", там можна собі домовлятися про здибанки хоть на Марсі, а баламутити народ не треба.

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ой народ, чую сракою, шо хтось кимось таки посвариться.
    ІМХО, Борман ти трохи не правий...
    Олег.М. Часто приїжжає! Минулого з"їзду він був точно! Як завжди всією сім"єю!

Ну це ти вже загнув. Вчора на трасі стояли поки то є люди яким траса більше подобається. Там можна принаймні поганяти трохи. Передивлявся фотки, коли мене ше не було в клубі, то там на трасі шашлички смажили ви... А де біля парку їх смажити? Так не спорю в даний час нема шо робити на трасі як темніє, але скоро буде пізно темніти. А бабів і пиво і кальян можна привозити з собою! Або, не видумувати і збиратися на трасі, а потім їхати під парк по бажанню. І там і там добре дивлячись для чого.
    І так дійсно такі речі не обговорюються в останній день.. Мартіні правду каже... І шось мені здається шо якош ми зміним точку з"їздів під парк, точастина народу буде їхати на трасу шоб поганяти... полюбе! Тут треба іти назустріч один одному.

Останнє редагування: 18 кві 2009
  6. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    думаю краще все таки розділити зїзди біля МРЕВ і біля парку (парк- також варіант не поганий наприклад в зимовий сезон), зїзд робити де і був, а якщо зустрічатись не там, то у форумі домовлятись, сам часто неїзджу зараз на зїзди бо авто поміняв але друзів тут знайшов.
    Біля МРЕВ літом дуже гарне місце зустрічі, тим більше що часто туди їздити нетреба всього 2 рази в міс.
    можна і у парку зробити 2 пятницю місяця офіційно, тоді буде 3 зїзди.

Доречі про шашлички , щось всі мовчать , то коли організовуємо??? літо на носі...

• Подобається Подобається x 1
  7. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Хм-м.. І скільки ми вже обсусолюємо цю тему ?

8. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    то що, створюйте опитування, щоб закінчити дискусію.

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    пане Borman, я вже одного разу тобі писав, чому буваю рідко, нагадую, пиляти 4 тисячі км, не вельми вдячна справа, а коли буваю на львівщині завше буваю на зїздах..... а зрештою, не бачу змісту опрадовуватись...........

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ніскільки..
    з періодичністю раз на 2 місяці ти кажеш "може поміняєм місце", я тобі кажу - піднімай на форумі тему, будем обговорювати і приймати рішення. Тут нема жорсткої диктатури і ніхто тупо не зациклений на своєму, щоб не йти назустріч бажанню більшості. Але нема такого, що на кожному з"їзді і на форумі народ обговорює "задовбала та траса, давайте в парку зустрічатися". Свого часу коли така тема була адекватно піднята і обговорена , було прийнято адекватне рішення про перенос з"їздів у зимовий період до МЕТРО. Якщо більшості людей хочеться зустрічатися в літній період в парку, а не на трасі, то ми можемо піти і на ці зміни. А оце шо було останній раз із двома з"їздами мені зовсім не сподобалося. Наразі я бачу, що більшість людей влаштовує наше літнє місце зустрічей. Але якщо комусь напряжно маршруткою добиратися до МРЕВ, то нехай цивілізовано ініціює всенародний референдум і ми , як цивілізовані люди, знайдемо спільне рішення.

11. яринка

яринка Початківець

VW New Beetle 2.0
    ой хлопи, хлопи... ну і страсті тут у вас!:cool:
    як не розборки з Г60 то сваряться за місце зустрічі :)))
    та зберіться на трасі і влаштуйте гонки і мене не забудьте покликати - я шоу люблю :D
    а якщо серйозно, то поки перечитувала то все виникло питання:
    Чому саме на трасі? як часто використовується та траса за призначенням? бо коли я була, то нічого такого не було... постояли, порозмавляли і роз"їхались... не пощастило? :)

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Коли ти була, то всі ходили кругом твого жука і забули про все решта :)

13. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    не відходь від поставленого запитання!

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    не плутайся під ногами

• Подобається Подобається x 2
  15. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Слушайте надо заканчивать эту всю БАГАДЕЛЬНЮ на счет създа!Бо чуствую уже начинают все понемножку злится и писать на подумавши !!!

16. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15
    от так то воно буває.
    одним треба пива і себе показати а другим треба про авто поговорити і поремонтувати.
    а тепер собі уявіть що би могло початись якщо б клюб мав власні заощадження. то би до пискобитія доходило.

• Подобається Подобається x 2
  17. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Класно зауважив!

18. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    А може хтось взяти комп на зустріч? Треба включити один прікол, але незнаю чи вийде, може допоможете. Буду дуже вдячний.

19. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    З цим питанням до Пола в ПП =)

20. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    я візьму (якщо попаду на з"їзд).
    про всяк для всіх - з"їзд в цю п"ятницю на трасі за МРЕО

Поділитися цією сторінкою