Щойно випадково побачив авто в гаражі, а чи не той це leromylis який мені( N-Drive) віддзонював про місце зуcтрічі Аудіклуба? Якщо читаєш цей допис, дайся знати, тут форум кууууда кращий.І про Quattro поспілкуємось.
я би радив не дзвонити на канали.. скоро зрозумієш сам чому.. шось Любас давно за квести не писав мабуть схарився.. RomanoProddi порахуй скільки туда км і мінімальний план дєйствій..
Одне я не зрозумів... чия була червона Джета МК2 (на фото нема, приїхав пізніше) і чого весь з'їзд вмашині просидів?!
бо він нікого не знав а ви навіть не змогли його залучити до розмови! він на фольц попав після з найомства зі мною Борманом і Володьою
To: Solaris, та якось не культурно тривожити людину, яка сидить в машині з дівчиною і дзеркальними вікнами. . . То: Tanja - дякую!
є аналогічна думка. Таке враження, що в багатьох присутніх на цьому форумі, сторінка з цією темою не висвічується на комп*ютері. Бо інакше ніяк не поясниш їхню активність на інших темах, а на ції - повний штіль..........
А ти крім писанини на щось здатний? Наприклад, організувати народ, спланувати поїздку, втілити ідеї? В мене складається враження, що тобі тут по кайфу тільки говорити багато. Який сенс?
я колись приймав участь у всіх заходах клубу, старожили недадуть збрехати. Але зарас в мене 3 місячна дитина якій треба приділяти увагу і будову розпочав. А ти Соляріс крім папєз..ть нічого і неробиш.