Обговорення з'їздів

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Kinder, 19 січ 2007.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Як нічо? А перепродажем "жирів" хто займається? А дезінформацію про клуб хто в інтернеті поширює? А окрему тусовку з таємними з"їздами хто збирає? Багато чого він робить. Тільки не для клубу, то правда...

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    + рекламує свій гольф клуб чи шось таке. на всіх його фотках є та адреса.

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Схарився Любчик через те що намагався організувати флеш але допомагати йому небуло кому і участі майже ніхто незахотів брати. А нарахунок поїздки на Світязь як що не пишуть значить нехочуть їхати. Можеш сам створити тему про цю поїздку у відповідному розділі.

• Подобається Подобається x 1
  4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    м-да....весело.....:sad:

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а чому досі не створили окремої гілки? Припускаю, що цю дуже багато хто взагалі не читає або заглядає дуже рідко

6. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Почати оголошувати їх на сайті ? Чи забаниш ?

7. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    на рахунок Флешу я також згідний приєднюнюся,буду збирати команду думаю екіпаж назбираю з 3-4 чол,якщо нарахунок організації то я можу щось взнати ну типу не організувати но якісь ідеї підкєнути в мене друг що є організатор квесту у Львові,разом з ним з детинства виросли зараз їздить на мерсі срібному весь в тих наклейках,яб його троха розпитався тай може би залучив щоб організував якийсь квест но то тре знати точно чи ми того хочемо 100%,то тре мати хочаб 7команд тоді можна щось думати

8. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    Останнє редагування: 9 чер 2009
  9. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    В принципі, форум і є для писанини, а організація і планування тут здебільшого заходить в глухий кут. Виявляється, що при організації якогось дійства треба пройти цілу бюрократичну процедуру (повідомлення адмінів, їхня згода і "благословення"), можливо тому і непроявляють люди ініціативи, бо бояться, що їхня тема(ініціатива) може бути зарубаною.

Ну нетреба тут Solaris'у приписувати такі заслуги, бо це може ображати і інших тусовщиків. А нарахунок таємних з"їздів - то це зовсім не так, як ти собі уявляєш. Це взагалі не має відношення до клубу, тому і не підлягає обговоренню тут на форумі.

• Подобається Подобається x 2
  10. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    що тебе більше заїдає?
    1. те що я з того щось маю
    2. те що я несу VDUB культуру в маси
    3. те що я з тобою не ділюся
    чи що? тебе дуже цікавило звідки я це беру я тобу відповів - гєлда самоходова!
    я колись хотів робити багато чого для клубу але коли зіткнувся з тим що клуб є чиєюсь власністю кинувся того ровера.. ти маєш власний клуб от і ним займайся а коли він стане громадським то тоді зможеш закидати фрази типу "А що ти зробив для клубу"!!!

• Подобається Подобається x 2
  11. Solaris

Solaris Аксакал

нарахунок гольф клубу то спочатку розберись а потім пиши.. бо якшо ти невідрізняєш інформаційного сайту від клубного то мені тебе шкода.. його мені довелось створити бо заїпало на якісь серваки закидати фотки (тут нажаль не виходить заливати) і викладати якусь інфу яка не модерується і губиться в тонах флуду..
    а на фото адреса сайту бо то ватермарк кий накладається на всі фотки..

12. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    значить шось таке.
    себе пожалій

13. Voffka

Voffka Active Member

VW Jetta Coupe
    Клубна карта:
    000010
    Щось ти, Fast, путаєш... і що ти називаєш "приїхав піздніше" і "весь з'їзд просидів"?
    Приїхав, як і була домовленість на 19 год. Особисто з тобою, як і з іншими хлопцями привітався. А те, що просидів в машині це факт (це моя власна справа де знаходитись і з ким сидіти). Думаю нікого цим не образив?!
    І ще одне - те що ти назвав "весь з'їзд просидів" тривало лише пів години, бо за пів години більше ніж 3 гольфа, 1 Джети, 2 Пасіків, Кори і 1 Чері я нажаль нічого не побачив...............................

• Подобається Подобається x 3
  14. Voffka

Voffka Active Member

VW Jetta Coupe
    Клубна карта:
    000010
    І ще одне, я думав це дружній клуб - ніби всі мають спільний інтерес, ще й мешкають в одному місті.... але як бачу і тут без тьорок не обходиться...
    Призначення таких сайтів - інформативність! І чим більше корисної інформації тим краще! І байдуже чи це вторинні джерела, чи це посилання на них (всі ми звідкись беремо інфу).
    Ніхто нікому не заборонить створювати власні сайти, так само як і ніхто не заборонить відвідувати інші.
    На цьому сайті я новачок. Опинився тут завдяки Solarisу, і як бачу завдяки йому ж тут створено багато тем, і багато підтримуються в актуальному стані. Той хто "хоче" - шукає засоби, а хто "ні" - приводи!
    І давайте не будемо перетворювати цей форум в Чат-бізар, а то всі опинемось в "саду" :drinks:

• Подобається Подобається x 4
  15. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Малося наувазі, що дехто був раніше ніж на 19-00.

Не в образу, але що ти мав там побачити?
    Так, але який сенс тоді приїжжати?

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ти цілком правильно думав :) І навіть мав змогу переконатися в тому, адже, коли ти приїхав, зустріли тебе досить привітно, ніхто ніби не ображав, нормально обговорювали твоє авто (шкода тільки, що без тебе самого :) )

Наш клуб цілком дружній, просто зараз підпільно формується іще один клуб, який позиціонує себе як зовсім не дружній до нас, навпаки, його активісти постійно поливають брудом наш клуб, поширюють про нього дезінформацію, очевидно, намагаючись, таким чином скерувати публіку в "правильний клуб". Я закликав тих активістів, якщо вони мають до клубу і адмінів конкретні звинувачення, нехай наведуть свої факти відкрито, на клубному сайті. Минули тижні, але цього так і не було зроблено, вибачень за брехню також не надійшло. Така поведінка людей свідчить про їхню непорядність.

А створювати свої сайти і збирати тусовки, безумовно, кожен має повне право. Питання тільки у методах. Ми свого часу, коли починали цей клуб, то нікого при цьому не обсирали, не виїжджали ні за чий рахунок, ми лише об"єднували і об"єднуємо надалі, а тепер очевидно в моді робити все навпаки...

17. Solaris

Solaris Аксакал

звідки інфа??

18. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Voffka, не хотів нікого образити, мав на увазі
    .
    Крім того просто цікаво, що не так, може чогось образився, щось не сподобалось, що весь з'їзд просидів машині! :pardon:
    Думаєш? Просто, ну як би то сказати, особисто в мене склалось враження не поваги то компанії... але це лише ІМХО!
    Отже, якщо ти очікуєш від з'їздів 20-40 авто, шашлики і кальян... то таке буває не часто, особливо в таку погоду, буває і 3-5 машин, але головне - компанія! :drinks:
    Мій перший з'їз був з 4-х машин і теж в дощ... але було класно!!! :cool:

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а, сорі, помилився терміном, поки що у тебе це називається "закрита група людей" ... Правда якщо група закрита, то тоді щось із "просуванням відаб-культури у маси" не сходиться :)

20. Solaris

Solaris Аксакал

так закрита група то бля не є 2 клуб.. я тебе попрошу 2 речі
    1. якшо немаєш інформації то не фантазуй бо то реально зовсім не так як ти собі видумуєш
    2. не читай Приватні повідомлення користувачів

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)