Обговорення з'їздів

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем Kinder, 19 січ 2007.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    на це
    я тобі можу відповісти ось цим
    а інфа з твого гольф-блогу, з групи "вконтактє" і від людей особисто
    до речі , з яких це пір ти став цікавитися джерелом інформації? зазвичай тобі на факти пофіг, коли хочеш обісрати людей, то видаєш свої фантазії за істину в останній інстанції без посилань на джерела інфи...

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Значить погана ідея, якщо вона нікого не цікавить.

Повідомлення адмінів про акції клубу робиться для порядку та результативності. Бюрократія відсутня, як і потреба "благословення". Не пиши дурниць, тобі не личить.

Усі ініціативи тут обговорюються всім клубом. Як я вже писав, якщо хтось боїться, що його ідея буде проігнорована або обсміяна, значить підозрює, що немає таланту :). Гріш ціна таким людям, бо одного разу вони можуть налякатися своєї тіні.

Соляріс, ти знову дезінформуєш, збивайся з того. Клуб є громадським і не належить Мартіні. Клуб належить усім клубчанам, а робити порядок у ньому можуть адміністратори, як і на будь-якому форумі чи клубі. Такі вже в світі правила, не звинувачуй в них Мартіні.

Щодо ініціатив, вчергове пропоную Котові, Борманові, Солярісу жити дружно. До вашої диспозиції є все, створене нами, будь-що у клубі. Ви можете як користатися цим так і примножувати це, ми нічого не прагнемо отримати взамін, клуб не є комерційним. Я це говорю щиро і не бачу підстав до конфліктів. Якщо ж у вас є мотиви до прагнення поломати репутацію клубу, я, як організатор клубу цього не дозволю, що би мені не коштувало. Повірте, у мене тверде слово.

• Подобається Подобається x 1
  3. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    ви вже оприділіться гольф блог чи клуб :D
    раз ти так печешся про факти і про правдивість інформації то нах ти виписуєш про якийсь клюб?

4. Solaris

Solaris Аксакал

scirocco добре що ти долучився з тобою можна більш продуктивніше спілкуватись..
    а хто ж оберає ту ж адміністрацію?? я так розумію громада клубу.. правильно?

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я ж написав, що трохи неточно вжив термін і виправився. Крім того, я зазначив, що воно (це загадкове утворення) зараз саме формується, а чи назвати це клуб, чи тусня, чи асоціація або конгрегація - то вже не так важливо. А важливо, що процес формування супроводжується у тебе дуже нездоровими речами. І досить дурачка включати, прекрасно знаєш, про що мова і багато хто тут знає і розуміє, що відбувається.

6. Solaris

Solaris Аксакал

Мартіні я писав тобі в ПП і тепер пишу зараз тут перед всіма
    НІХТО В ТЕБЕ ТВІЙ КУСОЧОК ВЛАДИ НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ ЗАБИРАТИ!!!!
    і не зли мене тим другим клубом бо реально вже поченає напрягати

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Тепер зрозуміло, ти це вважаєш ВЛАДОЮ, ось звідси, очевидно, і твої мотиви. Мені найменше страшно, що ти в мене щось забереш, а особливо те, що ти називаєш ВЛАДА. Лише непокоїть те, що ти постійно обсираєш і розколюєш клуб, при цьому сам в клубі не робиш нічого корисного.

8. Voffka

Voffka Active Member

VW Jetta Coupe
    Клубна карта:
    000010
    Хлопці припиняйте! Якщо маєте бажання обміняйтесь комліментами в асьці. Не варто це робити привселюдно.
    Це ніхто не відміняв:
    Правила форуму
    2.1 Ви спілкуєтесь у пристойному товаристві, Ваші повідомлення повинні бути тактовними.
    2.5 Теми, спілкування в котрих переходить в особисті образи, будуть закриті.
    2.7 Рекомендується не використовувати форум для особистих розмов. Краще надіслати учасникові приватне повідомлення або скористатись електронною поштою чи ICQ.

Згідно п.5 Правил, прошу внести корективи 

2.6.1 Спамом вважається посилання на інші сайти, заклики їх відвідувати, заклики купувати ті чи інші товари і послуги, ЯКЩО ЦЕ НЕ СТОСУЄТЬ ТЕМ ФОРУМУ (не стосується теми фольців). Далі по тексту….

• Подобається Подобається x 1
  9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Нажаль, в цьому є потреба, бо коли про клуб поширюється брехня, доводиться її спростовувати публічно бо інакше ви подумаєте, що це правда. Така уже сила чорного піару :)

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    На переважній більшості форумів адмінів не вибирає ніхто. Але це не означає, що не можна виправляти їх помилок чи удосконалювати їх смаки, погляди ітд.

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    До речі, здебільшого, коли пропонувалися кандидатури на модераторів, ці пропозиції без проблем бралися до уваги. Відмовляли тільки Тревелу, який хотів бути супермодером щоб всіх банити і викидати в колектор :) Але я думаю він не ображається :)

12. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    проблема в учасниках!!! на форумах всі пишуть, а реально прийняти участь нема кому. скільки тоді підписалось? 2 машини??? оплески всім...

13. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    там ще одно венто було!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ireful:

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А ше була Ауді, в якої бензин закінчився :)

15. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    і шланг грубий, який чуть комусь шкоди не наробив...

16. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
  17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Народ, до котрої в пятницю з"їзд планється бути? Погода обіцяє бути хорошою)
    Хочу шоб мене хтось дочекався. Бо на 9 маю маму завезти на вокзал, а тоді б летів на трасу!!!
    Десь думаю в 9-40 був би. Тоді можна поїхати десь по безалкогольному з кмось заточити кому нема шо робити)))
    І ше! Попрошу того хто затримається і мене дочекається(якшо хтось дочекається) взяти мені наклейку ту шо привезуть нахаляву! Буду вдячний)

18. Solaris

Solaris Аксакал

ех були часи коли зимою до 12 тусили :music:

19. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Мжна після з"їзду десь затусти)) В чому проблема))) гг)

20. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Соляріс, Борман - на з"їзд їдете ?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)