Якщо мова за мене, то я відписав це раз. Друге - я не буду більше брати нічого, не поставивши відразу. А то вийде як з тими ручками тепер маю довгограй. І третє питання - ціна до обговорення. За запропоновану я пас.
Ти назвав ціну, я відповів. Ніхто не каже про 50 грн. Але і названа ціна в стільки-то крат більша, чим 50 грн., не підходить. І взагалі не розумію претензій. Краще дістань до тих ручок, які ти мені продав на двері, ободки. Це ручки з венто, як мені сказав Донецький, і тому плясати не буде. Мають бути ще й ободки до клямок від венто. І не по 50 грн. за ободок, а дешевше Тоді куплю і ободки, і приборку (зторгувавшись і відразу поставивши). І взагалі, домовляйся з Донецьким Він сказав, що зробить ті ручки, то нехай робить. А моє діло клієнтське - платити гроші і ні про що не хвилюватися.
Які ободки? Яке Венто? Шо мені Донецький? Ручки які Ви купили від Пассата В3 тільки без кнопок і ніяких ободків там не існує, а взагалі то треба було купляти комплект коли Вам пропонувалось а не шукати в сраці меду.
Чуваки, може ви з приватними розборками перейдете в приват, як того вимагають правила форуму? Ваші сраки з медом нас не дуже цікавлять якось
Питання про пошук приборки з тахометром для Пасата В3 1,8 бензин надалі відкрито. Чекаю інших пропозицій, за адекватними цінами та нормальним відношенням до потреб клієнта. Prizrak, вибач, але тепер в тебе приборку не буду купляти, хіба що за 50 грн.
На B3 з мінімальними доробками стає приборка від В4 пассата з тахометром, і всьо нормально працює І В4 бампер офігеньськи стає))) Я вже робив таку маніпуляцію з бампером і приборкою одному нашому одноклубнику))
Вибачаюся що вліз трохи не по темі, але можна запитати у пана Донецького - як у одноклубника справи з обдувом радіатора з бампером від В4? не перегріваєтся?
сраку ніхто не морочив!!!!!!!ти продаєш а хтось купляє...щоб купити потрібно щоб підійшла ціна!!!твоя ціна нікому не підходить!!!!так що нетреба ні на кого наїжати!!!!!!!
Завершуємо епопею з ручками до ЕСП, доробляємо регулятори пічки і беремось за приборку. І то треба пошвидше, бо інші проекти стигнуть. Є де взяти датчики АБС, дроти до них, але треба спочатку завершити незакінчене. Після цього вже і до бампера може черга дійде. Коли дзвонити, коли приїзжати?
підкажіть підключив приборку тахометр працює але не працює температура і дачик бензини ще стрілка спідометра скрегоче??
А датчики взагалі працювали на купленій приборці чи ні? Можливо тобі продали приборку з непрацюючими датчиками? Передивись дорожки на зворотній стороні приборки чи не порвані (прозвони тестером) якщо цілі то заміни датчики. На рахунок стрілки то можливо тросик десь став "косо" чи під натягом (згином), максимально витягни (поправ) його в моторний відсік, така біда була з новим тросом(змазка не допомагала)
Теоретично підійдуть, лише потрібно буде замінити шкали, а внутрянка така сама теоретично, розбери і буде видно, або до розбору зрівняй посадочні місця(гвинтики на зворотній стороні приборки) якщо одинакові то підійдуть.
щоб не створювати нової теми напишу тут!!!питання таке: в мене стоїть приборка старого типу (спідометр до 220. годинник і поворот -одна лампоска знизу) коли ставлю приборку з тахометром але нового типу( повороти роздільні і з верху) то працює все крім трьох лампочок:масло. тосол і дальнє світло!!!!!!чому так??????чи вона просто не підходить?????підкажіть.......
ок сьогодні зроблю фото мені говорили для того щоб працювала лампочка масла і температура треба дачики в моторі поміняти