Бажаю від щирого серця успіхів в реставрації !!! Рахувати, рахувати в 2 в 3 рази більше, то таке, якщо чогось хочеться треба це робити, і доводити до такого стану, щоб душа раділа, бо гроші радості не приносять вони не мають в собі ніякої цінності.
вчора вечером повідрізав трохи мордочки і з трудом витащили двигун ... сьогодні зніму головку та колектори... фотозвіт вечерком )
ось ....зробив перший крок до мети... мене дуже зацікавив стан двигуна бо він весь засраний маслом ,ззовні та всередині...вирішив зняли головку... це виявилось не просто бо "зірочки" у мене немає....ну за хвилин 40 це питання вирішилось позикою "зірочки" та купівлею перехідника на 1/2(головка на 10 1/2)...ціна питання 16 грн. ось декілька фото п.с піскажіть будьласка яка приблизно ціна комплекту поршнів та колець... розмір моїх 80.985 двигун НР.....
Проект Бомба! Молодець! В понеділок гляну - і підкажу яка приблизно ціна. П.С. Я. От не розумію,нах ті аудівці видумали V6!
Супер! Так тримати! Мотор бомбезний. Дві заслонки на дроселі, це класна штука. Як на 2.6. Які це букви мотору? Ато я шось навіть не пригадую 2л 5-горшкового... Судячи зі всього він добре їде і чималий крутний момент має. А чим поганий v6 ))) Одна голова добре, а дві - краще!!!!
іноді обєм і потужність немають сенсу коли крутний момент не передається в необхідному обсязі на колеса
дякую! буду вдячний ) за V6 незнаю бо такого ще не мав але люди кажуть що він значно проблемніший ніж 5ти банячний... до речі головка в дуже хорошому стані тільки треба перетерти клапана і буде супер....(гідрокомпенсатори попередні власники поставили нові... я не вірив але коли вскрив головку зрозумів що це правда) пройшли 5к. авто вони купили цієї зими а на рахунок блоку піддон ше не зняв...але проблемка вже є ... поршня в блоку люфт мають ( важко пояснити словами но він точно завеликий ) сам блок без царапин та без виробітки ... на одометрі 300 з чимось к але він здається вже давно непрацював..
дякую! двигун HP. якщо не помиляюсь 115 коней , 85 кіловат... 165 крутний момент при яких оборотах не знаю.... ще ставились 2.0 JS по характеристиках ідентичний ...а яка різниця між JS і HP безпоняття...
вчора після роботи знайшов годинку вільного часу для пасика... зняв піддон... відкрутив шатуни щоб оцінити стан поршневої колінвал у хорошому стані вкладиші звичайно під заміну ...стан терпимий стан поршнів мене порадував після заміру штангеном ...пальці взагалі без люфта на порші написано 80.985 ось шо наміряв і ше вияснилось що кільцям настав капєц.. [/url] і ще фото циліндра...
привіт. мені потрібна порада !!! потрібно проточити колінвал (тільки там де корінні вкладиші ) порадьте хто це може зробити ідеально... дякую.
сьогодні замовив 5 комплектів кілець GOTZE... ціна 580грн. ще купляв для мальовки блоку.. пензлик розчинник грунт сірий грунт білий фарба........разом 140грн.