доречі колінвал вже проточив тіко відписатись забув.... робив в кінці замарстинівської біля якогось тех училища....зробив просто бомба ! ціна 250грн.корінні 0.25 шатунні хуніговка під 0...і там бе сальнік порівняв п.с. він походу Василь....то не про нього ти пишеш...? дякую за пораду
оо то як раз він.Дядько супер))) Мені теж точив.Правда там коліно було трохи побите.Корінь 0.25 шатун 0.5)))
Купив всі бокові атермальні вікна , точніше скло . всі однієї фірми SIGLA стан дуже хороший , царапин майже немає , тільки водійське ніочень... обійшлися мені вони 450грн. ( поторгувався :D ) потіп це все гарненько упакував на зберігання )
Хах))) я теж минулого року купив і запакував на зберігання, ще й досі зберігаю ))) Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Сьогодні купив ще один подаруночок пасатику - задній бампер . Стан бампера не ідеальний але рівненький , кріплення цілі і не страждав від самонарєзів та болтів ,якими всякі умніки його пикручують :ireful: Я задоволений такою покупкою бо кращого я не знайду , а під реставрацію цей в сам раз Обійшлась така рідкість в 300грн.