ну як сказати, я купив повністю всю пласмасу на багажник, коли зібрав його, то залишилися лише рейки для шторки, а прикрутити немає до чого, так як там тільки но дирки. а які болти повинні бути? довгі чи короткі, і дирка на пласмасі де ремінь безпеки я так розумію мала бути пластина яка закручується на два шурупа
приліпи на суперклей[/QUOTE] буду якось думати, якщо би побачив що там має бути, то би думав як поставити
Всім привіт. Маю проблему з проводкою після того як замінив пічку салону. Симптоми: При включені фар, фари непрацюють. Поворотніки також непрацюють. При включенні запалювання горить тускло лампочка поворотів. Но коли ставиш на сигналізацію то все працює. Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
незаводиться авто. при включені запалення, стартер хапає і зразу відпускає бендікс, це проблема в стартері чи є якась релюха яка відповідає за стартер
на мою думку, то скоріш всього виробітка у втулці (мідна втулка в стартері). Якщо то стартер, а не електрика, то можеш під'їхати на вул.Під Дубом - Джерельна. Там такими роботами займаються, тай магазин неподалік був із з/ч до стартерів та генераторів.
Проблема була в проводці.Розібрав кнопку на стартер, Провів нові провода. Запрацював нормально. Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Клубчані допоможіть))) потрібно їздити а машинка щось вмерла( сьогодні їхав в Дубляни тяга пропала, поки вернувся додому ще більш менш перегазовувався, коли заглушив і чучуть пізніше завів обороти пригали від 300-800 оборотів, при зняті і прочистки свічок виявилося що 3-тя і 4-та свічка чорна. Думав що вакуумник вмер, так як при нажимані підалі тормоза машина глохла, но коли заглушивши трубку ситуація таж сама, порадьте щось. з vwiskasha помаєм що міг ремінь перескочити на один зубець, так як раніше таке було і машина себе подібно проявляла
там нові свічки і хуліган казав мені що вони іскрять.... коли чорні ...то працюють (но суміш перебагачена) а от коли мокрі - то вже сумнівно ) я наполягаю на замірі компресії - бо думаю як варіант клапана недокриваються....а якщо нормальна тоді провіряти все решту...
Там же монік - суміш однакова у всіх циліндрах, і всі свічки б були чорні... Як варіант: поміняти свічки місцями, якщо закопчені побіліють, а білі закоптяться, то можна грішити на неритертість клапанів в цих двох циліндрах. Імхо, ці дві свічки добре не працюють. Причина? ВВ провода, або трамблер.
погоджуюсь ) постараюсь підїхати розузнати поконкретніше.. візьму компресометр ....а там далі побачимо ) вв поровода сумнівно щоб два вдруг разом перебились...трамбльор хз... може шось хібашо з кришкою...і то тоже сумнівно..
трамблер ще один маю якщо що можна буде попробувати, ВВ думаю треба буде все одно замінити так як після цього випадку вони в середині сіроваті, таке відчуття що вони погано були вставлені в свічку,
если на моник, то Beru ZEF561... http://www.passat3.ru/vv-vysokovoltnye-provoda-na-svechi-zazhiganiya-vw-passat-b3/
дякую vwiskasha за допомогу, сьогодні провіряли компресію, 1. 11 2. 11,5 3. накачує 6 і зразу падає 4. 9.5 підскажіть що може бути. кольца, клапана, по оборотах всеодно пригає 1000 - 300
мені здаэться, що авто твоэ працюэ на двох горшках, козаче ... третьому горшку - пипа. І я не вірю що це ремінь перескочив - бо компресії небуло б ніде. а так - скірош пипа клапанам. Якби то були кільця - компресія не впалаб так раптово...