ну з реснем я і так вже вияснив. по мітках все айс. а з третім циліндром дійсно виходить що клапан прогорів. у вівторок ще зроблю один експеримент. а там вже в старе село якось доїду
всім привіт, як можна провірити Регулятор холостого ходу? ато мені порадили звернути увагу на нього, що він міг зламатися, казали коли включаєш запалення він мусить висунутися і засунутись наполовину, но так і невиконує ніяких дій( якщо він вмер, в яких він цінах буває і чи є тел ставити якийсь замінник?
По суті вже все собі подивився. Один варіант був мозги поміняти. Пощастило. Машинка почала їздити як і має їздити, що правда це длилося недовго аж 125км. І знову вона вмерла( Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Так. Обороти знову почали пригати. Якщо їхати до 15 км то нормально. Завтра в мене поїздка на 105км. Там віжпишусь як і що вмене творитьсЯ. Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Шукаю один каток від БМВ Е30 нажаль фірми катка незнаю. Розмір 7Jx15H2ET13 Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Ну і про хороше) нарешті зроблені подіуми під колонки 17. Але ще не перетянуті. Декілька фоток роботи. Ну і готовий результат без тканини ( під вибором який матеріал використати) Прошу не судити строго:beer: Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Тепер про погане. Вчора мав біду. Розбите водійське стікло на парковці ТЦ Скриня. Фото немає так як думки були найти цого скота. Дякуючи клюбчану (ніку незнаю, так як він ніразу небув на з'їзді, но живе на брюховицькій і їздить на гольфі 2 з тюнінгованими стопами) дістав стікло швидко і з хорошою ціною. Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Тепер знову про хороше. Робиться лижа. Так як в мене стоїть бампер від Б4, то машина слабо охолоджується точніше кажучи неохолоджується при їзді тримає температуру 110°. Було вирішено прорізати в середині решітку і зробити реснічки. Вчора дістав резину до свого пассика TOYO PROXES T1-S 205/55R15 підскажіть вони мають по суті нормально сісти мені на пассат. Чи це занато широкі? Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Ну я навіть і незнаю. Але лижу роблю. Робота проходить весело. Залишилося останій шар накласти шпаклівки і грунтанути. Думаю у вівторок вже поставлю її Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Доречи. Підскажіть які мають бути болти для титанів. Так як моїх болтів хватає тільки на два оберти, Думаю це замало для титанів. І де їх можна купити. Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
То дуже мало, не думай ставити, як мінімуи 8 обертів. Нижче 1 і 2 варіанти для литих дисків, а 3 для стальних
ну тут зрозуміло))) тепер лишається но знайти такі болти на базарі чи на шроті, ато мені пропонували болти на титани для ВАЗа, стверджували що вони підходять для пассата)
застав того хто стверджував собы вкрутити ! крок рызьби ынший , в ваза широкий а в фольца дрыбний....я купляв новы на базары по 7 грн. за шт.
фотку скину коли вернуся з командіровки, тимпаче вона но погрунтована, як приїду думаю зразу і фарбувати