залишаюся в пошуку за колесними болтами для катків, так як 28грн за болт платити щось бажання немає доречі найшов фари хелла блек) стоїть машинка пассат б3 червоного кольору коло приват банку як на високий замок іти, права трішки покоцана оптика, хочу з ним поговорити може продасть.
мені також сподобалося) нарешті дойшло до того щоб відрегулювати фари... но тут уви є несподіванки( ліва фара не регулюється( так як регулятори вже розлетілись( а праву фару я і зняти неможу( прийдеться всю морду знімати з бампером роб виправити косяки попередніх майстрів, так як бампер високо сидить і закриває кріплення правої фари(
Цікавить передній бампер від пассат б3 ( було б причудово якщо білий) Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Клубчани! Появилась нова проблема в мому пассику. Незаводить взагалі, коли відкрив капот то було чути якесь жужання. Виявилося що це датчик холостого ходу ( той що знаходиться на моноінжекторі). В чому може бути причина? Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Невже його час прийшов( якщо його міняти, то краще на новий чи б/у зі шроту? Яка фірма краща для вибору Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Датчик жжуть це норма. Він крайні положення проходить. Стартер крутить не хапає? Датчик хола, котушка запалювання, трамблер, бензонасос.
Все крутить. Іскра є, а от датчик гудить. А мені їхати 500км в жовтні Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Приїду з карпат 2жовтня і треба буде якось це вирішити. Відчуваю що прийдеться її тягнути на шептицьких до Олега. Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Проблема в тому, що він так голосно і без перестанку не гудів( Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
То ти просто не чув бо заводив машину відразу. Зніми з нього фішку і пробуй заводь. З поломаним чи справним чи відключеним РХХ машина має заводитись. Холостий - питання інше. А РХХ тіки за ХХ і відповідає. Тут проблема в іншому думаю.