по РХХ - сними и почисть его, РХХ нормально разбирается, если всё аккуратно делать... так же можешь проверить - http://www.passat3.ru/regulyator-xolostogo-xoda-rxx-folksvagen-passat-v3/
от і причину знайшов, порвалися два дроти ВВ (галімий кітай) дякуючи віскасу за те що не полінувався і купив мені дроти, ато я би не встиг їх сьогодні купити
ну підемо дальше, так як телефона поруч небуло, а фотоопарата в мене немає, фотоотчота немає Сьогоднішні роботи по моєму пасику: 1. підключення кнопки задньої лівої дверки (небуло дрота до кнопки, і відкрити її могли кому не лінь, сигналка неспрацьовувала) 2. підключення до кнопки в багажника сигналку 3. провірка проводки від багажника до задніх фонарів (були згорівших 2 дроти) 4. нарешті запрцювала протитуманний фонарь багажника. Те що залишилося зі світла. 1. передні протитуманки оригінал б4 (купити) 2. лампочки діодні салон, 3. лампочки діодні підфарники 4. поворотники на бампер б4 (підключити їх до підфарників) 5. задній двірник, лишилося провірити лише реле його 6. підсвітка бардачка (щось дротів незнайшов, і кнопки коли би він мав включатися)
стався в мене казус, тріснув тройник патрубків, і вилився весь тосол, проїхав 2км, так як небуло кому мене тягнути, добре що машина неперегрілася. ось фото тройника (фото з журналу) помпа могла накритися через те що працювала в холосту?
десь по 19 годині було, якраз хотів їхати за антеною для авто( зате підфарники гарно світять... за що і Дякую DomInIcу за допомогу
поміняв тройник, залив тосол, завів, все як положено, но тосол виганяло з бачка і печка не гріла, зрозумів що завоздушена, відєднав шланг до пічки, завів, дочекався поки непіщов тосол з одного і другого отвору, знову прогрів до включення вентилятору, всеодно тосол витікає з бачка, хоть печка тепер знову працює правільно. Як вигнати правільно повітря зі системи? чи воно потоім само виведеться? в неті дивився порядок заміни рідини, все так і робив, но результат тот же,
особисто я після якихось робіт по системі охолодження роблю так: 1) все ставлю на свої місця, закручую всі патрубки; 2) заливаю тосол до половини бачка; 3) заводжу машину і даю їй грітись, при тому трохи газую, щоб швидше прогрілась і відповідно слідкую за стрілкою температури; кришку термостата не закручую; 4) даю відкритись великому колу і включитись вентилятору, при тому якщо рівень тосолу падає, то доливаю знову ж таки до середини бачка і дивлюсь чи з "возвратки" тече тільки тосол! якщо ше десь трохи виганяє повітря, то даю ще трохи машині попрацювати; 5) коли уже вертається тільки тосол, машина прогріта, ніде нічого не тече, то доливаю тосол до норми, закриваю кришку і спокійно їду)
все це робив, рідина в бачку пригає, то до мінімуму, то аж витікає з нього, машину прогрівав 3 рази вже, проблема в тому що тосол вигнало повністю коли тріснув тройнік, і в мене відчуття що десь ще є повітря, думаю в понеділок вже все зроблю, але паро варіантів булоб добре ще почути, а з возвратки тосол так і не тече(