PASSATtik B3

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем hooliganlviv, 12 січ 2014.

1. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Питання. А чи можна якось усунути хрип в колонках? Бо теж маю хороші овальні динаміки і хриплять.

2. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Я коли мав пасата то ставив 10ки, тільки треба було попідрізати кріплення на самих динаміках.

3. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    в мене знайомий якось їх відновляв завуком, хотя мені це мало віриться, краще купити нові) в мене колонки є, непогані, но це овали, і їх чипляти я незнаю де:)scratch_one-s_head:

4. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    в мене зараз там 10 стоять розклеені, ставляються туди струдом, і кришки ледве закриваються, думаю що 8-9 там добре сілаб)

тепер по ділу, нарешті появився час для бензонасоса і поплавка, заліз туди, насос чистенький, поплавок кріплення є (металева від Ауді 100) а вот самого поплавка шляк трафив( хочу звернутися, можу зробити собі поплавок, но по фотках його розміри і згини невгадаю, (а купити його самого неможливо) хотів би якось його побачити і виміряти.

5. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    шукаю от її виділену червоним

6. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    сьогодні така штука вийшла( сів в машину, прогрівся, включати передачу, а вона ніяк( а виявилося, що тормозна рідина зникла з розширітельного бачка, обдивившись повністю патрубки, ніде не тече( які ще можуть бути причини підтікання рідини?

7. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    ЛЮДИ! дайте хтось хорошого моноінжекторщика... ато вже набридло( ніяк наїстися не може( обороти скачуть(
    :wacko1:

8. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    hooliganlviv, на Перфецького є автобазар. На території базару є точка - ремон\діагностика інжекторів, працює там 2 Олега 0679325049. Рекомендую, бо перевіриав на своєму гольфі! Швидко і якісно встановили причину поломки - безбожно стрибали оберти + неправильно підключені дроти + поламана лямбда і т.д. Дуже толкові хлопці!

9. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    hooliganlviv, по цінах не зорієнтую - було 100грн десь діагностика і мін ремонт. Я був там років 2 тому назад

10. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    ну що... сьогоднішні події!!!
    злили в мене бензин( літрів приблизно 30(
    завестися неможу(
    так що новий пошук. кришки бензобаку з ключом((( хто має...

11. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    поыдеъ машинка малаб завестися, типання якы можуть бути причини? іскру не провіряв, так як був сам( може насос якось виключатись, якщо поплавок на мінімумі?

12. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    народ. засвітилася лампочка CHECH...!!! від чого може бути? машина взагалі незаводиться(((

13. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я що не розумію, в машині нема діагностичного розєму, а лампочка є?
    Ця лампочка засвічується ЕБУ, коли той не може достукатись до одного чи двох важливих датчиків двигуна, наприклад давача обертання колінвалу, а давача тиску масла, ДПДЗ, ДТОР.

14. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    вот іменно лампочка є а фішки немає(
    тимпаче на одній заглушті булим три дирочки, як я розумію це була лампочка ісправності всіх деталей... вот( тільки но завів, но машина таке як буто працює нормально, потім хоп і троїть, глушеться майже, хлоп знову нормально працює( лампочка більше не загорялася.
    вже сам мозгами їду( в суботу їхати як на турку( а машина тупить:ireful:

15. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Імхо, з траблером у тебе проблема. Скоріш за все дроти, хоча не тільки, раз лампочка засвітилася, скоріш за все датчик колінвала теж глючить.
    Так що успіхів з трамблером.

16. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    а трамблер з вакумним ускорітелем може стояти на моно інжекторі? чи то тільки на карбюраторних двигунах?

17. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Умене був з вакуумом. тобто на інжекторі був вакуумний патрубок, який повинен йти на трамблер, і... він був заглушений ;)
    Тобто сам трамблер обходився без вакууму.

Останнє редагування: 6 лют 2014
  18. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    от і в мене так же... но трамблер без вакумника, а моник з віходом на вакум має. і заглушений... но коливання в оборотах є...

19. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Думаю, що вакуум тут ні до чого. Якщо вприск то інжектор, якщо запалювання то трамблер, у всіх інших випадках дтор, чи тиск масла.

Якщо інжектор, то:
    Якщо плавання обертів не плавні а ривками і великими(+\- 100), аж до того що ось ось заглохне то дпдз. Бензи жре дохрена.
    Якщо плавні і невеликі (+\- 30) то ДХ, або підсос повітря невеликий.
    Якщо зростають оберти помалу і не падають, то давач температури повітря, або тре замінити фільтр повітря.

У всіх випадках вище підрозумівається що система запалювання працює відмінно.

Останнє редагування: 6 лют 2014
  20. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    що означаэ ДПДЗ і ДТОР? (ато я ненайшов розшифровки)
    оберти коливаються, но наскільки незнаю, так як в мене стоїть приборка з годиником(

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)