Как бы весна грачі драчі це все конєчно хорошо але я власне не про пору року питав Чув поговорку "готуй сани влітку"? Сам розумієш, зимою в гаражі не посидиша - а зараз сам кайф. Крім того ремонтую салон, не розшивати ж сідушку два рази бо відітє лі сьогодні "грачі". Наступний офф потру. Повторюся
можна купити російські Ємєля вроді називаються і вшити їх під обшивку сидіння, там і кнопочки є,або шукати на шротах оригінальні кнопки,а там з проводкою і підкл шось мдрувати...я зробив простіше,взяв салон ,а там 2-і сідухи вже з підігрівом,проводкою і кнопкою,правда мусів ще одне релле докупляти на е-беї
Ремонтував рідний підігрів, паяв... хватило ненадовго. В связі з цим шукаю наступне: На базі автозвуку немає в наявності. Хто підкаже де ще можна взяти (за вміняємі гроші)
якщо буде то свисну! А шо ше треба щоб підігрів працюва? (маю кнопку, сідухи з підігрівом і буду мати релюху)
Підігрів там дуже, але там дроти грубі і в сідуху такого не вшиєш. В мене самого є накидка, але вона реально не рішає. Треба нагрівальний елемент окремо.