підстави провірки сп'яніння

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Kostia222, 29 вер 2012.

1. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    розвели......

2. kashmir22

kashmir22 Початківець

GOLF 2, 1989р, hyundai matrix 1.6 2006
    а який був вихів? їхати на експертизу? якщо я все таки пив - боявся що щось буде!

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Категорично заявляти що не пив вже тиждень і нехай везуть на експертизу. Пиво за 3-4 години вже медеспертиза не знайде. Рево не пив але думаю його теж, тим більше через ніч.

4. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Якщо ти реально випив одне рево, треба було їх послати, ніяка експертиза того не показала б.

5. Yuzer

Yuzer Початківець

Lanos
    Вимога відкрити багажник в них тільки для того, щоб виманити водія з машини. Якщо водій вийшов - значить боїться (або не знає своїх прав) і кіпішу робити не буде - можна далі розводити.... Що тут зараз думати, який був вихід - їх було багато, просто треба знати свої права і орієнтуватися в основних процедурах, що проводить даі по відношенню до водіїв (огляд на алкоголь, евакуація автомобіля, основні їхні розводи типу непропуск пішохода, аварійна ситуація, світлофор і т.д.). Так що на майбутнє підівчи законодавчу базу, роздрукуй і вози з собою декілька основних інструкцій, які регламентують роботу даі - і будеш знати, як себе захистити

6. kashmir22

kashmir22 Початківець

та я то всьо розумію, просто не знав чи щось побачить експертиза чи ні)...буду знати - а що якщо б поїхали? і вдруг там б якесь одне проміле показало?)) я просто боявся того - не хотів прав лишитися
    Дякую за відповіді!!!)

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а можна було піти додому і не виходити, хіба що більше 1000грн заробляєш за півдня.

8. kashmir22

kashmir22 Початківець

ну це був перший раз що мене даї зупинило)..іто так не вканало прикиньте)

9. kashmir22

kashmir22 Початківець

та права були в них!

10. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    0,1 проміле виходить з крові за 1 год (це всередньому), а пляшка пива це десь 0,3-0,4 проміле. Тобто через 3-4 години взагалі не повинно нічого показати, або за 1-2 год. допустиму дозу.

11. kashmir22

kashmir22 Початківець

ну значить попав) бо то було то саме що пиво) що він там міг почути цікаво))) шкода канешно штуки, але другий раз буду знати!

12. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    В мене теж таке було. Тупо розвели за пянку. Тоже виманили з машини і пішло поїхало.
    Домовився на 100 грн, типу більше нема. І то їм тільки 50 всунув. Були злі як пси.

Але після того випадку трохи почитав закони і їхні акти, на гярячу лінію їм дзвонив по різних питаннях, і трохи впевненіше почуваюся вже.

Як то кажуть наука грошей вартує. В мому випадку невеликих.

Скажу так, переважна більшість гайців - добрі психологи і вони вже по людині бачать кого можна розвести, а кого краще не рухати. Так от після того як почитав інформацію після першого випадку, був ще один випадок, коли я реально став під знаком. Хотіли писати протокол, але відбився від них в тому випадку.

Останнє редагування: 9 лис 2012
  13. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    приїжджаєш додому і дзвониш на гарячу лінію сбу з тим що в тебе вимагають хабара і взагалі тероризують менти під порогом

14. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    доповню допис: в випадку доказування факту передачі хабаря всі звинувачення (адміністративні) знімаються, тобто Вас не будуть переслідувати за п"янку за кермом навіть якщо Ви були в дупель п"яний (я категорично проти п"яних за кермом).

15. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    рево ?? хм не знаю не п’ю тої гадості , залежно від того чити після того , ну скажу прямо посцяв :) , бо якщо ні то точно показало б а якщо 2-3 рази після того то думаю відсотків 30-40 не більше

16. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    ні друже, то не то саме що пиво!

17. mijki

mijki Початківець

VWT42002.75кв
    - Знаю одного - за те що бензину потягнув ( на роботі- шланг ) оформили як * п"янка-протокол* але дзвінок з * вищих ешелонів * допоміг закрити це діло ...

- нагліють декотрі *стражі* в нас просто занаааааадто ...

0.2 промілле тепер можна - так трубки спиртом змащувати приловчиличь тепер суч...и !

18. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    :D:D:D:lol::lol::lol::english_en::english_en: :shout::shout::shout:

всі хто хече якось себе захистити вам сюди http://roadcontrol.org.ua/

остальні слухайте інших

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)