Відповідь: Pioneer мобіль! Ну недумаю, чекайно там в тій машині новий сюрприз, ти побачеш і знов полюбиш Б5 ще більше:mrgreen:
Відповідь: Pioneer мобіль! та який там може бути сюрприз новий, Б5 і є Б5, мені подобаються стокові машини, щоб потім щось зробити, а не купити вже з тюнінгом. ну хіба Піонер джакузі замість задніх крісел поставить, ну тоді можна розглянути його варіант знову.
Відповідь: Pioneer мобіль! Хоч прікол, в вівторок мені чувак 14 кусків давав і тато відмовився! А як тобі таке??
Відповідь: Pioneer мобіль! О, певно класна штука... А пиво замовляє через інет??? :mrgreen: :-D :mrgreen: :grin:
Відповідь: Pioneer мобіль! Ні, просто якість фотки понижав от так і вийшло, якшо невіриш глянь попередні фото салону там видно!:-D
Відповідь: Pioneer мобіль! Якось вона не натурально виглядає. Я мав на увазі, що на фотці домальовував
Відповідь: Pioneer мобіль! Ще раз кажу ні! просто так вийшло, ось фото з попередньої сторінки там видно що така кнопка існує в живу:smile: http://img217.imageshack.us/my.php?image=40892732bo8.jpg