Щойно закупив павлівського в Арсені на Зеленій. Воно там ще й на 2 грн дешевше, ніж в гастрономі біля мене (по 8 грн). Так що хто не пробував ще, дуже рекомендую спробувати. а що паньство любить до пива? для мене особисто пивна закуска невід"ємний атрибут ритуалу вживання пива. Без пивних закусок я можу ледве подужати півлітрову пляшку. Інша справа з закусками. Це може бути сирокопчена салямі або суджук. Ще можна ковбасок насмажити. Тоді кайф від споживання пива стає повноцінним і три плящинки йдуть як в суху землю Чіпси, горішки та іншу фуєту - не уважаю, але на біду може бути...
Я до пива обо фісташки, або тараню. Якщо не спіймана мною (а коли я востаннє ловив вже не памятаю) то магазинні сушені бички - якраз то З.І про пиво, я не такий гурман, але мені подобається баварські пива, особливо темні (не памятаю назви але щось там з монахами повязане) - є в метро (30 грн за пляшку приблизно), звичайно пастеризоване, але мені подобається. З непастеризованих мені подобається Микулинецьке... Дивно, хоча я сам родом з тих країв, але Павлівського не пробував ніколи. І, власне, лише тут на форумі про нього дізнався - обовязково спробую.
До вживання пива підходжу відповідально!!! Закуски роблю сам!!! Це смажений сир "Гермелін" і "утопенці". Рецепти описувати не буду, так як зараз на роботі, ніц не їв і є всі шанси вдавитись слиною (можна "нагуглити")
Ну ти моцний хлоп !!! Мій колишній шеф родом з Nachod"я, так я куштував його на місцевій броварні! Мені достатньо було однієї пляшки і я почав задивлятись на місцевих дівчат... :D (а вони таки в Чехії страшненькі) :D
Усьо окей шеф. Біля мене є ларьок де мене знають ну накрайняк трошки дальше є цілодобовий алкомаркет. Такшо з 22-гою в мене проблем нема.
А я не фанатка пива :P Можу десь спробувати грам 100...надпити в когось Але разок спробувала в Lokal-івському закладі якесь пивко (назви, звичайно, не пам"ятаю ) з жовтою етикеткою і з дріжджовим осадом на дні. Можна було розбовтати його і випити все разом, аможна було окремо...Ото було пиво! Я признала. Під форельку пішло, аж за вухами затріщало
Ги-ги...а аргумент вагомий Напевно у Вас теж є такі "сьорбуни", що так добре обізнані Так, поруч був маладой-інцірєсний...Покуштувала з його бокалу, "запробувала" і замовила собі пляшечку 0,3
У Мюнхені мене навчили пити пиво такво-во: наливаєш 40 г горілки в келішок і 0,5 світлого пива в бокал. Береш келішок і ніжно опускаєш його (топиш) в пиво. І п"єш... Файно! Якщо і пиво, і горілка доброї якости, то ні головного болю, ні інших неприємних побічних ефектів ніколи не буде. Перевірено особисто! ПиСи. Ще би хтось сказав, чому не можна в нас на хворумі створити повідомлення так, щоб в одному процитувати кілька з різних сторінок. Трохи техніки - і людина губиться