А ти хто такий? Царь? Тут форум де кожен висловлює свою думку. Хочеш дискутувати вдвох - дискутуй в приваті. Особистого нічого не було в мому дописі, а ти хамло! От і продай свої машини і ходи бухай, алконація! Надіслано від мого LG-E975, використовуючи Tapatalk
Заспокійся, "спотсмен"... "ЦарЬ"? При заниженій самооцінці - це не до мене. "Нічого особистого" немає тоді, коли немає дописів не по темі! Не подобається тема? Проходиш повз... Нікому нічого не вказуючи! Писати в "приват"? А нафіга? Для мене "приват"-для друзів.
Я спокійний. Не вказуй мені де на форумі писати чи не писати! Дописи по темі. Я вважаю шо ви обидвоє нічого не шарите в пиві. А тіки на магазинно-рекламному рівні. А для чого в тебе приват мене не хвилює. Форум для всіх. Так шо сам заспокойся, крутелик. Надіслано від мого LG-E975, використовуючи Tapatalk
Слухай, Василю, цю тему створено із мого поста про пиво, отже належить вона МЕНІ і якщо маєш щось проти когось - або зустрічаєтесь і пизде_тесь в живу або нехер мені тут тему засирати засерами ззззззззззззззззззззззззззрозумів ? І взагалі, щось мені твоє шпіц-наме на шпіона подібне, не москаль ти часом ?!
Ти реально перегинаєш... "Не суди і несудимий будеш" (с). Фрау, не панікуй ти так! Зміна твого місця проживання на те, що вказане в профілі, теж наштовхує на певні думки... Не з сексуальних переконань? Не гей ти часом?!
Не більше ніж ти перегинаю. Це моя особиста думка. Підкріпи паперами мені те що ти шариш тоді. Дипломи всякі дегустаторів пива і т.д. А все що тут описано це просто власний смак і трохи начитаність. Можеш мене посудити, я не боюсь. Надіслано від мого LG-E975, використовуючи Tapatalk
Так тут всі на форумі знатоки чоткі, здається, жодного реального профі немає... Зате бажаючих випендритись - море!
Мужики, самий час кликати модератора... Нехай почистить той весь флуд і срач! А по темі і на підтримку свого фавориту серед пивної продукції Pilsner Urquel, скажу, що це ЄДИНЕ пиво в Європі, яке виготовляється на мінеральній воді і ОФІЦІЙНО прописується лікарями для вживання у санаторіях по лікуванню сечовивідних шляхів... Якось так. Всім миру, кого образив - пиво. Список - в "приват"
Я знаю. І шо?))) Впалнє адекватна і освічена людина. Надіслано від мого LG-E975, використовуючи Tapatalk
підтримаю Шега з цим теж погоджуюсь, це мабуть тоді, відбувається, коли він за компом. :gamer: П/С/ може комп йому тре поміняти?