Теж хочу долучитися до цієї теми і подякувати Олегу М. та його сервісу (і хлопакам які там працюють) за те, що допомагають мені вернути мою масинку до життя (роботи було вже багато зроблено і ще багато треба зробити)! Моє Велике дякую!!!
Велика подяка Олегу М. та хлопакам з його сервісу за допомогу в ремонті. Ще окрема подяка Олегу за здачу точки по налаштуванню мого інжектора.
мега ріспект Петрові li-mitу за любязно надано флюорисцентну фарбу для покраски стрілок приборки. По завершенні інсталяції обовязково відзвітую в своїй темі.
Щиро дякую Shaggy за надану допомогу. Приємно вражений, в наш час це велика рідкість. Наш клуб - це велика сила!
Дякую Kam@toZ за руль, наданий для зняття кільця. На вихідних займусь цим. Руль вроді від джети. Кому треба, потім можу віддати. Але без кільця, вибачайте.
Дякую Prizrak за те, що переставив рамку фільтра в салон. Все сміття, а що головніше - пилюка тепер залишилися поза салоном
Дуже дякую dmytriv за надання і пересилання карба 2Е3. Тепер за допомогою нього надіюсь приведу свій в нормальний стан.
Аналогічно дякую Prizrak за повітряний патрубок і за доставку! Сьогодні мабуть була роздача повітряних патрубків