Коло Тойота-центру на Культапарківській, гаражний кооператив "Самокат" №310а. Опознавательний знак на воротах,якийсь чел на Коррадо приклеїв з якимось панком)))))))))))))))))))))))))))) Хулігани)))))))))))))))
Велике дякую Віктору ака Vexler допоміг моєму колезі з автоцивілкою і зробив зі знижкою за що йому великий ріспект.)))))))))))))))))))
Дякую панові Донецькому за ремонт підігріву дзеркал, та переналаштування (во як загнув !!!!) блоку світла. Радий був познайомитись !!! А також дякую "кочегару" Shaggy що не дав замерзнути, коли пили ПІВО, та закушували ПІЦЦОЮ. Ааааа....., ще забув.... радий був познайомитись з Shpuganich !!!
також дякую "кочегару" Shaggy,і вже виписав ксіву "Пачётний качегар ", так шо будем таржественно вручать
Вийшов сьогодні з дому, машина обліплена товстим шаром льоду і снігу. Повернув ключ запалення, пічка пошуміла 3 секунди і вмерла. Мене вистачило тільки на те, шоб передивитися запобіжники. Всі цілі, в мене ступор. Чекати на весну я не хотів, тому зробив дзвінок відчаю до Донецкого. Протягом години цей товаріщ приїхав, чудесним способом підручними засобами діагностував проблему і змусив вентилятор пічки запрацювати. Мегаріспект тобі і невимовна подяка, дуже сильно виручив, бо їхати сьогодні треба було кров з носа!