Подяки клубу і клубчан

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем scirocco, 29 лют 2008.

1. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Велике дякую Дімі Aknod і його другу за швидку допомогу моєму генератору, були замінені підшипники і шоколодка, зарядка тепер іде нормально і машинка просто біжить))))).

2. Slavko

Slavko Початківець

VW Golf ІІ 1.3 '86
    Щиро дякую Shpuganich за те, що швидко відгукнувся на моє запитання. До речі, перше моє запитання на форумі :yes:

3. Niko

Niko Active Member

Geely Emgrand 7, VW Passat B5 1,9 TDI - був, VW Passat B4 - був
    ВЕЛИКЕ (ВЕЛИЧЕЗНЕ) ДЯКУЮ KYMу І ЙОГО КОЛЕЗІ РОМКОВІ ЗА ТЕ, ЩО ДОПОМОГЛИ ВІДКРИТИ І ЗАВЕСТИ МОЮ МАШИНУ!!!!!:girl_angel:

4. Mimino

Mimino Початківець

B5
    Mondeo3
    Клубна карта:
    000064
    Велике Дякую Артему, він же Донецкий, за установку парктроніка, заміну склопідіймача і чистку дроселя.:good: :drinks::drinks::drinks:

5. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Велика подяка п.Донецькому ,який сьогодні завдяки своїм знанням провів операцію
    "Back to life" і вдихнув життя моєму ,як пізніше виявилось суіцидніку-утопленику ел.склопідіймачу :yahoo: ну і звичайно слід знову виділити вольове рішення Артема, яке позбавило мене мінінгіту у вигляді секретки-приблуди на авто.

• Подобається Подобається x 1
  6. LapAnd

LapAnd Active Member

VW Golf IV Variant
    Теж хочу подякувати Донецкому та Shaggy за пророблену двохденну роботу по оживленню моєї моноінжекторної системи вприску :yahoo:.
    :i-m_so_happy: !!!

7. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    дякс Атему (Донєцкому) за безвоздмєздну діагностику/спробу допомогнти з генератором, в результаті якої таки доказаоно, що потрібно таки підняти трішки холості обороти до нормального рівня.
    дякую :)

8. Bykasia

Bykasia Початківець

Volkswagen Tiguan
    Величезне дякую Донєцкому!!!за допомогу в придбанні сигналізації та замінні панельки))) А також за розборки на Алексі:good:

9. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    А з цього місця детальніше, якщо можна.

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Теж подяка і "низький" уклін таваріщу Артему за допомогу в обслуговуванні мого Пассата.

11. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    :blush: Застесняли)) Приємно, дякую))

12. Mimino

Mimino Початківець

B5
    Mondeo3
    Клубна карта:
    000064
    )))))))))) :yes:

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Окрема подяка Chefish! Він не має часу зайти на форум пофлудити (всі знаєм як він це полюбляв), але сьогодні після мого дзвінка кинув всі справи і примчався на допомогу. Велике тобі человеческе "Спасибі"!
    Також вдячний Martini i Topy які страхували :)

14. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Велике дякую kymу Юрі, який завжди знайде час і для хорошої поради по телефону, та що поради - фахової та професійної консультації, і для швидкого встановлення діагнозу, і само собою дякую йому та Ромкові за їх золоті руки. Якби мій Пассат бачив лише таких майстрів як вони, а ще краще лише їх, я б зараз горя з машиною не знав.

15. life067

life067 Початківець

VW Passat B3 1.8 ABS 1994
    Клубна карта:
    000071
    Окреме дякую Донецкому!!!
    за встановлення сигналки! Та деустановки 2 сигналок)))
    (які стояли на мому пасаті)
    Ще одна коробочка попалась - незнаю що це!!!
    може підскажете! фото скоро викину)

16. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    величезне дякую ОлегуМ за допомогу і розуміння :yes:

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Щасливо катайся!

18. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Велика подяка Донецькому за впевнені кроки по реанімації електрики на моєму авто. Так тримати! Чекаю продовження цього свята, ще не весь список зробили :)

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Мегаподяка Володі profesor2707 за допомогу в купівлі електрогітари і комбіка з гарною знижкою! Володя працює в магазині Yamaha, що на вулиці Нижанківського, всім рекомендую.

20. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Хочу баян і балалайку ціеї фірми, а ще каску, бронежилет і дробовик щоб коли грати буду - від сусідів відстрілюватись:russian_ru::russian_ru::russian_ru:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)