Дякую Каматозу за дроти і свічки. Правда ще незнаю як вони працюють бо вже пару днів як затянувся карпаратів. Но один день був пальот нормальний.:D
)))) і я дякую Юріку Каматозу за дроти і свічки !!! І величезне дякую йому просто за допомогу !!! І дякую його сервісу за ремонт моєї вічно ламаючої машинки))))
Біля його магазину є сервіс, і ще в додаток має хороших майстрів знайомих, які ремонтують на гаражах.
Дякую! Клуб! Дякую клубу і одноклубникам за турботу, співчуття та допомогу... Сталась маленька біда... Машинка стала з розламаною шаровою... Машинку мою знають, і одразу допомога прийшла зі всіх сторін. Вкотре переконався, що членство в клубі це не тільки сємкі і анекдоти, не тільки наклейка на авто... це ті, хто прийдуть на допомогу! Дякую Куму, Каматозу, Мартіні, хлопаці на Т4 (от забув, як звати, але завжди вітаємось))) Клуб не тільки на форумі... і це прекрасно! ще раз всім ВЕЛИКЕ ФОЛЬЦІВСЬКЕ ДЯКУЮ! ))))
Курче! Аж гордість переповнює через те, що маю клюбну картку! А шарова пішла через рідні дороги? Ще й перед святами! Тримайся!
Давно тут ніхто не писав! Шо ніхто нічого доброго не робить? Сьогодні попав трошка в ДТП. Отож дякую Vexler'y за консультацію щодо страхових штучок всяких. Бо так ніби знаєш все, але в ситуації губишся капітально. Дякую Sasa за те що дав мені номер Сані Prizrak'a. І дякую Сані за консультацію щодо цін на запчастини. А Martini не дякую, бо він трубку не підняв =Р
Дякую форуму за те що ви є! Бо он Шегу не було б кому подзвонити, у Мартіні б не було пропущеного і ми б тут не читали ото всьо. + Дякую Шегу, що розсмішив зранку. А Мартіні не дякую, бо він ніц не написав :D
Раз "налізла" на таку тему, то теж подякую нашим одноклубникам за консультації - Kym'y і Vexler'y Вони знають за що І взагалі - дякую за те, що є такий сайт і хороші людішки на ньому
Хочу подякувати Чортопхай. Бо Люда у нас просто золотце! дякую, дякую, дякую. Пиво та квіти з мене на з'їзді п.с. та пляшка пива вечором ну вже тааак добре розслабила, шо нема на то ради :D
Нема проблем... Пригадався анекдот. Виїжджав ж... представник єврейської нації на ПМЖ до Ізраїлю. На кордоні його питають: - Зброю, коштовності маєте? - Маю золото. 86 кг. - Ви що? Як ви так можете? Ви ж знаєте - то контрабанда. Ми повинні те золото у вас вилучити. - Сара, золотце, виходь, по тебе прийшли...
дякую за мего-пупер класний з'їзд. окреме дякую містеру Вовчику за наліпку а Тіні не дякую, бо його не було :D