Vexler, друже, дякую за термінову допомогу з оформленням і доставкою страхівки нині. Виручив! Дуже дякую!
Хочу подякувати Олегу з Городка "Сервіс Комфорт", а також Ігору з цього сервісу, за відремонтований супорт задньогот колеса. Руки справді золоті. Поки все супер не тече. Олег. - зроби на сервісі шось типу міні бару, або постав апарат з кавою чи іншими напоями.
Дякую Юрі Каматозу за "кучу" запчастин для всіх моїх знайомих. П.С. Якщо чесно вони вже мене дістали.:D:D:D
Ну що...? Шановні форумчани... Давайте Всі разом (хто замовив "Клубні майки") Подякуємо Нашій Адміністрації. За те, що організували, що зробили, що втілили ідею в діло, що роздали Нам Майки.
Слава Богу, шо всіх вдалося задовільнитьи Дякувати слід насамперед Оресту, а всім решта дякую, шо вам сподобалося бо я шось хвилювався трохи
Хочу подякувати одразу двом! 1. Приєднуюсь до подяки адмінам за футболки. Тепер жалію, що дві замовив, а не більше. 2. Щиро дякую Святославу (точніше NiKel) за реставрацію рульової рейки. Оперативно, сумлінно та за розумну ціну, я задоволений, тому і РЕКОМЕНДУЮ! Накінець то я позбувся різних стуків в салоні свого авто.