В лапках дякую 5-ти дверному чорному гольфу ІІ з номерами **3850** що не пропустив та ще й прижав на виїзді Левандівка-Шевченка. Надіюсь, що він не з клубу.
Дуже дякую Михайлу Green'у за телефонну консультацію про кермовий вал. Без неї я б ще довго розбирався де ділися ті 3 см.
Велике !!!!!!!!!!!ДЯКУЮ!!!!!!!!!!! Чортопхай за смечні ябка!!!!!!!!!!!!!!! Скоро дружина спече пляцок.
вітаміни, вітаміни.. хех, Дякую Чортопхай. ябка дуже смачні! пляцок мене не чекає, але соку собі зроблю :dance:
На здоров"ячко! КІТ, а Ти не думаєш, що час задуматися над тим, як зробити так, щоби Ти ябка привіз, а там вже хтось Тебе зустрічає з розп...здертими обіймами і кричить, що зараз пляцок забацає?..
а в один допис, слабо ? Дякую Мартіні, що ново-реєстровані не можуть змінювати репутацію, бо зажрався би тут з одним :
Дякую Векслеру за страхівку. швидко, оперативно і зручно. Власне всім раджу. п.с. Векслер, де мої дзеркала з другого гольфа ? :D
Дякую Юрі Каматозу за консультацію по заміні радіатора пічки. Без твоєї поради прийшлося б панель знімати і розбирати пів машини )))
Дякую Юрі (Куm) і Ко, за марафет наведений моїй конячці - тепер з новими (перефарбованими) боками вона ще й як файно виглядає.