Подяки клубу і клубчан

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем scirocco, 29 лют 2008.

1. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Хочу подякувати водієві В3 Пасата універсал з номерами ВС6964АЕ, зе те що зупинився на об'їздній м.Городка і взяв на буксир до заправки в Городку. Дуже дякую!
    Курча, від грошей він відмовився, а поки я за пивом ... він шмиганув.

Суть була така, їхав в Шегині до кордону, віз дівчину, була неділя близько 12,00 год., та ще й йшов дощ. Хотів заправитись на виїзді зі Львова, але так заговорився з дівчиною, що розум був затьмарений :mocking: і проїхавши метрів 200-300 АЗС ОККО вже в Городку, мій "крілик" потух. Стояв я не довго хвилин 5-10, і як виявилось є небайдужі люди, котрі готові допомогти...., спочатку зуминив ВАЗа 2106, але той не мав троса, а потім Пасата, котрий допоміг. От так.

2. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Дякую Юрі Kum 'у що підлікував мого коня :)

3. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    велика подяка Gurkha за допомогу з велосипедом!

4. yoursen

yoursen Active Member

-
    Клубна карта:
    000104
    Велике Дякую Юрі Kum 'у , що сьогодні допоміг моєму другові у діагностиці авта.

5. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Дякую дуже Святославу (Gurkha) за прокачку мого двоколісного друга! Всім рекомендую! Дуже зручно що всі запчастини є на місці.

• Подобається Подобається x 1
  6. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Дякую ВЕЛИКЕ ЧОРТОПХАЙ за ябка. Вареня супер пляцок шо спекла дружина класний і взагалі екологічно чисті яблука дуже смачні.

7. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    велике дякую Gurka за ще одну велику каністру геля Аріель!!! буду брати ще :)

8. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Vexler у своєму професіоналізмі дійшов до того, що робота робиться навіть тоді, коли його нема! :dance:
    Дякую, друже, за оперативно і добре оформлену страхівку за Твоєї відсутности.
    Твоя коліжанка по роботі, певно, подумала, що то до неї якась шалена приїжджала: протягом тих 10 хв., що я в неї була, мої обидва телефони, як з ланцюга зірвалися - дзвонили один наперед другого. А під вікнами вже чекав rvm у справі яблук ;), то Твоя коліжанка дістала гроші, пішла стала в чергу в банку, rvm дістав ключі від Чортотечика - пішов перекидати ябка, а ми собі з його дружиною мило балакали про наше, про жіноче :lol:
    Ну що зробиш? Такий нині день вдався.
    Ще раз гаряче дякую за допомогу зі страхівкою!

9. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Якісь наркоманскі яблука що rvm-ма так поперли що він вже другу партію бере:D.

10. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Ябка не наркоманські а хробачливі і трохи підгнивають. То говорить про те, що натуральний продукт і дуже смачний. Таких яблук на базарі чи в супермаркеті не купиш бо там все хімія і штучновирощені гібриди. А такі ябка як в Чортопхайки треба пошукати, бо маю з минулого року добрі враження про смачнющі ябка і повидла з тих Чортопхайських яблук. Так Що хто не всиг за ябками ставайте на чергу до Чортопхай. Чортопхай велике ДЯКУЮ за ябка

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    На здоров"ячко!
    Щоправда, цього року вродило не так рясно і не такі великі, як минулого, але, маю надію, що ще підкину memline і kym-ові по міщєткови, як обіцяла.

12. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Чортопхай, вибачаюсь за відсутність (форс-мажор), але Христина була в курсі, що треба чекати VIP-клієнта :) Та деньок сьогодні був насичений :wacko1:
    P.S. Дай Бог, щоб страхівка не знадобилась ;)

13. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Vexler, з тої радості що вже у відпустці, аж забула тобі подякувати за страхівку:blush: Дякую ВЕЛИКЕ :)

14. Vexler

Vexler Аксакал

Elza, "зеленого світла" :)

15. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Дякую Vexler-у за телефонну консультацію. До речі у винуватця "Оранта".

16. Vexler

Vexler Аксакал

lion13, Оранта - "дуже гнила" по виплатах ОСПЦПВ,бо будуть тягнути до останнього. Хоча варіант не з самих гірших (аля Лафорт, Добробут, РАЙП, Міська страхова компанія та інші банкрути). В разі чого - на звязку, допоможу. Дякую.

17. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    не хочу засмучувати, але мав справу з орантою рік тому... тягнули як тільки могли, я і дзвонив і писав заказні листи і їм і в МСТБУ... а потім ще і заплатили набагато менше, ніж мало бути.
    тому одразу раджу вимагати від експерта, щоб показував сумми, які він порахував до виплати, і при змозі - роби фото або ксерокс

18. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Дякую Razor за консультації по ПО ВАГ є-пром, все працює:good:

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дякую bass-ові за допомогу в пошуках автохімчистки!

Дуже дякую!

:kiss:

20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дякую bass-ові за знайдену пісеньку з часів далекої молодости :i-m_so_happy:

Дуже дякую!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)