Хочу подякувати водієві В3 Пасата універсал з номерами ВС6964АЕ, зе те що зупинився на об'їздній м.Городка і взяв на буксир до заправки в Городку. Дуже дякую! Курча, від грошей він відмовився, а поки я за пивом ... він шмиганув. Суть була така, їхав в Шегині до кордону, віз дівчину, була неділя близько 12,00 год., та ще й йшов дощ. Хотів заправитись на виїзді зі Львова, але так заговорився з дівчиною, що розум був затьмарений і проїхавши метрів 200-300 АЗС ОККО вже в Городку, мій "крілик" потух. Стояв я не довго хвилин 5-10, і як виявилось є небайдужі люди, котрі готові допомогти...., спочатку зуминив ВАЗа 2106, але той не мав троса, а потім Пасата, котрий допоміг. От так.
Дякую дуже Святославу (Gurkha) за прокачку мого двоколісного друга! Всім рекомендую! Дуже зручно що всі запчастини є на місці.
Дякую ВЕЛИКЕ ЧОРТОПХАЙ за ябка. Вареня супер пляцок шо спекла дружина класний і взагалі екологічно чисті яблука дуже смачні.
Vexler у своєму професіоналізмі дійшов до того, що робота робиться навіть тоді, коли його нема! :dance: Дякую, друже, за оперативно і добре оформлену страхівку за Твоєї відсутности. Твоя коліжанка по роботі, певно, подумала, що то до неї якась шалена приїжджала: протягом тих 10 хв., що я в неї була, мої обидва телефони, як з ланцюга зірвалися - дзвонили один наперед другого. А під вікнами вже чекав rvm у справі яблук , то Твоя коліжанка дістала гроші, пішла стала в чергу в банку, rvm дістав ключі від Чортотечика - пішов перекидати ябка, а ми собі з його дружиною мило балакали про наше, про жіноче Ну що зробиш? Такий нині день вдався. Ще раз гаряче дякую за допомогу зі страхівкою!
Ябка не наркоманські а хробачливі і трохи підгнивають. То говорить про те, що натуральний продукт і дуже смачний. Таких яблук на базарі чи в супермаркеті не купиш бо там все хімія і штучновирощені гібриди. А такі ябка як в Чортопхайки треба пошукати, бо маю з минулого року добрі враження про смачнющі ябка і повидла з тих Чортопхайських яблук. Так Що хто не всиг за ябками ставайте на чергу до Чортопхай. Чортопхай велике ДЯКУЮ за ябка
На здоров"ячко! Щоправда, цього року вродило не так рясно і не такі великі, як минулого, але, маю надію, що ще підкину memline і kym-ові по міщєткови, як обіцяла.
Чортопхай, вибачаюсь за відсутність (форс-мажор), але Христина була в курсі, що треба чекати VIP-клієнта Та деньок сьогодні був насичений :wacko1: P.S. Дай Бог, щоб страхівка не знадобилась
lion13, Оранта - "дуже гнила" по виплатах ОСПЦПВ,бо будуть тягнути до останнього. Хоча варіант не з самих гірших (аля Лафорт, Добробут, РАЙП, Міська страхова компанія та інші банкрути). В разі чого - на звязку, допоможу. Дякую.
не хочу засмучувати, але мав справу з орантою рік тому... тягнули як тільки могли, я і дзвонив і писав заказні листи і їм і в МСТБУ... а потім ще і заплатили набагато менше, ніж мало бути. тому одразу раджу вимагати від експерта, щоб показував сумми, які він порахував до виплати, і при змозі - роби фото або ксерокс