Подяки клубу і клубчан

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем scirocco, 29 лют 2008.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    Дякую Чортопхайочці за мішок яблук. З великого мішка сирих вийшов маленький сушених.

• Подобається Подобається x 1
  2. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Дякую Vexler за консультац!ю.

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    мені тоже поможи

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Нема питань!
    була на "Циклоні" (Городоцька - як на Нову пошту) круто несуться... Але як побачила, як працівник не в робі, а в звичайних джинсах, і при цьому дивиться, як би не хляпнути на них піною... То було одне. Але розвернулася і поїхала звідти, коли побачила, як той працівник насухо втирав піну в корпус крутої чорної бехи (на нещастя беха виявилася конячкою хлопця з мого хутора). Так от, втирає він, втирає, раптом постріл і починає спускати колесо. Одним словом, він вирвав ніпель... Мене там в хвилі не стало.
    Потім було ще кілька хімчисток, де не могли скласти ціни і взагалі казали, що по запису на кілька днів наперед. А мені руки викручували, що хімчистка має бути зроблена вже і зараз...

Коротше, я знайшла хімчистку на вулиці Антоновича - заїзд ВІДРАЗУ за чеським консульством (легко проскочити, а вулиця одностороння). Там Тарас (якщо потрібен телефон - маяч) зробив просто неможливе. Причому без халатности! Результатом я була вражена! Так що рекомендую.

До речі, там працює хтось із нашого Клюбу. Побачив наліпку, підійшов. привітався, але сам не представився.

5. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Дякую bass'у за кріплення для телефону. Буду зараз щось з ним мудрувати :)

6. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Дякую "опять і снова опять" Юрі Каматозу і його "хлопакам" за "реанімацію" мого Гольфика.:drinks:

7. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    вкотре велике спасибі СТО "Комфорт", цього разу за якісну рихтовку сандаликів та валянків для мого корчвагена. так тримати!:good:

8. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    подяка diesel757, виручив!

9. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ висловлюю
    одноклубнику з ніком Sіrkо mk1 ! ! !
    Володя, ще раз дякую за розуміння і за
    допомогу в поверненні роботоздатності
    моєму корчу (Гольфу) ! ! !

10. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ Юрі Каматозу і його майстрам по сусідству за "марафет" мого ферраріка :)

11. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Дякую Чортопхай за ключ, з мене велика чоколяда.

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Хочу подякувати тому чоловікови за допомогу в організації процесу і участь в самому процесі. Дай йому Боже здоровлячка!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

13. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    MARTINI а чому так мало "здоровлячка", Здоровя:good: А де фото того фундаменту.
    Хочу сказати, що не просто MARTINI наважився на такий крок. То майже героїзм. А ще би він зробив би героїчний вчинок, як би підшукав собі господиню для майбутньої оселі. Треба, шановні одноклубники нашому доброму адміну MARTINI в тому допомогти. І... Уявіть собі вісілє де ескорт машин із самих фольців. Щасти Тобі, в такому нелегкому починанні.

14. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    "спіонерити" його "лісапєд"

15. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А я переконана, що кому-кому, а от MARTINІ-ови в тому (я про господиню) помагати не тре. Головне, щоби голова була в зимні, а ноги в теплі. Ну і дружня порада - господиню шукати зара, а не потім привести на готове... Бо не буде цінувати. Ну і той сєкас відразу після квітки, як тільки звелося стіни і вони ще сирі... Його ні з чим не порівняти! Ліпше його мати з найріднішою людиною.
    Але то вже, здається, до іншої теми ;)
    MARTINI, успіху Тобі! Навколо хати насадиш дерев і залишиться небагато - сина...)))

16. kym

kym Аксакал

a 100
    Щось я ніхрена в тому процесі не зрозумів..... викопали трактором в полі канаву і наляли бетону......)))))))))

17. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    А ти попробуй викопати ручним трактором, та ща й правильно, щоб було рівно (паралельно і перпендикулярно). Потім арматура і бетон. То всі будівельниками стають якщо щось роблять, а як зроблять неправильно тоді кричать на Алярм. І потім що робити, що робити. Не все так просто як тобі здається.

18. kym

kym Аксакал

a 100
    А це ще що таке..... лопата з моторчиком чи як...))))))
    Якби була опалубка то подумав би що фундамент, а так напевне якийсь бункер підземний буде.... далі то не видно куда бетон піде.... Мартіні признавайся - що насправді буде

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Куме, ну ти як вчорашній :) Бетон заливають в траншею, аж потім зверху ставлять опалубку і заливають бетон в неї. Це наступний етап, з понеділка будем ставити опалубку.

20. kym

kym Аксакал

a 100
    Я думав ви капусту хочете забетонувати)))))))
    За звичай в землю блоки кидають, а зверху стяжку бетоном дають, а так тепер рік чекати тре щоб бетон всівся

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)