Нема питань! була на "Циклоні" (Городоцька - як на Нову пошту) круто несуться... Але як побачила, як працівник не в робі, а в звичайних джинсах, і при цьому дивиться, як би не хляпнути на них піною... То було одне. Але розвернулася і поїхала звідти, коли побачила, як той працівник насухо втирав піну в корпус крутої чорної бехи (на нещастя беха виявилася конячкою хлопця з мого хутора). Так от, втирає він, втирає, раптом постріл і починає спускати колесо. Одним словом, він вирвав ніпель... Мене там в хвилі не стало. Потім було ще кілька хімчисток, де не могли скласти ціни і взагалі казали, що по запису на кілька днів наперед. А мені руки викручували, що хімчистка має бути зроблена вже і зараз... Коротше, я знайшла хімчистку на вулиці Антоновича - заїзд ВІДРАЗУ за чеським консульством (легко проскочити, а вулиця одностороння). Там Тарас (якщо потрібен телефон - маяч) зробив просто неможливе. Причому без халатности! Результатом я була вражена! Так що рекомендую. До речі, там працює хтось із нашого Клюбу. Побачив наліпку, підійшов. привітався, але сам не представився.
вкотре велике спасибі СТО "Комфорт", цього разу за якісну рихтовку сандаликів та валянків для мого корчвагена. так тримати!
ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ висловлюю одноклубнику з ніком Sіrkо mk1 ! ! ! Володя, ще раз дякую за розуміння і за допомогу в поверненні роботоздатності моєму корчу (Гольфу) ! ! !
Хочу подякувати тому чоловікови за допомогу в організації процесу і участь в самому процесі. Дай йому Боже здоровлячка! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
MARTINI а чому так мало "здоровлячка", Здоровя А де фото того фундаменту. Хочу сказати, що не просто MARTINI наважився на такий крок. То майже героїзм. А ще би він зробив би героїчний вчинок, як би підшукав собі господиню для майбутньої оселі. Треба, шановні одноклубники нашому доброму адміну MARTINI в тому допомогти. І... Уявіть собі вісілє де ескорт машин із самих фольців. Щасти Тобі, в такому нелегкому починанні.
А я переконана, що кому-кому, а от MARTINІ-ови в тому (я про господиню) помагати не тре. Головне, щоби голова була в зимні, а ноги в теплі. Ну і дружня порада - господиню шукати зара, а не потім привести на готове... Бо не буде цінувати. Ну і той сєкас відразу після квітки, як тільки звелося стіни і вони ще сирі... Його ні з чим не порівняти! Ліпше його мати з найріднішою людиною. Але то вже, здається, до іншої теми MARTINI, успіху Тобі! Навколо хати насадиш дерев і залишиться небагато - сина...)))
Щось я ніхрена в тому процесі не зрозумів..... викопали трактором в полі канаву і наляли бетону......)))))))))
А ти попробуй викопати ручним трактором, та ща й правильно, щоб було рівно (паралельно і перпендикулярно). Потім арматура і бетон. То всі будівельниками стають якщо щось роблять, а як зроблять неправильно тоді кричать на Алярм. І потім що робити, що робити. Не все так просто як тобі здається.
А це ще що таке..... лопата з моторчиком чи як...)))))) Якби була опалубка то подумав би що фундамент, а так напевне якийсь бункер підземний буде.... далі то не видно куда бетон піде.... Мартіні признавайся - що насправді буде
Куме, ну ти як вчорашній Бетон заливають в траншею, аж потім зверху ставлять опалубку і заливають бетон в неї. Це наступний етап, з понеділка будем ставити опалубку.
Я думав ви капусту хочете забетонувати))))))) За звичай в землю блоки кидають, а зверху стяжку бетоном дають, а так тепер рік чекати тре щоб бетон всівся