Хто чемно просить, тому Sebastian del Maar зорю з неба зняти може:D Зменшив її до пристойнішого розміра. І чому безглузду? Це ж Fan Club Izzy !
А шо, воно було?, Черкани в ПП, чи у своїй темі, що саме, як вилікували, і.т.д., бо цікаво. А взагалі, мені приємно...... П/С/ намагаюсь радити те, з чим стикався особисто....
є такі капсули до пива, типу сироп, робить з пива бірмікс, від отакого я невідказався б якщо б привіз
Хочу подякувати своєму товаришу з міста Харків, котрий, незважаючи на все те, що відбувається сьогодні на сході держави, взяв мені довідку (в ДАІ м.Харків ), про те, що я дійсно отримував там посвідчення водія. Дякую! П/С/ "Единая Украина - Єдина Україна!!!"
Vexler, друже!, дуже дякую Тобі за "зеленку", особливо - за те..., що сам знаєш. І взагалі, той наш Vexler якийсь такий безпроблемний і безвідмовний... І так виглядає, що все на роботі. Коли б не задзвонила - він завжди може Як добре, що Ти такий є! Залишайся таким назавжди! Дякую!
ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ Чортопхай, за картридж до мого старовинного кольорового принтера. Все класно працює, друкує навіть в кольрі бо то кольоровий. Радію як мала дитина. Чортопхай, Тобі ще раз велике дякую і низький уклін І трохи не забув, Прошу всіх, кому не важко, поставити Чортопхай +1 до репутації.
Екскурсія по дикому заході.. Ковбої всяке таке.. і тут на горизонті на долю секунди з"являється тінь вершника і тут ж пропадає. Хтось з групи питає в екскурсовода: - А хто то був?! - То був невловимий Джо.... - І що, таки справді ніхто злапати не може? - Та може... просто кому він нахуй треба... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- P.S.: а трубу ми хуево нашатали, буду на днях перешатувати (( P.S.S.: дякую за гофру, правда, їхав до кордону по страшенних ямах - розфігачив її в дріб"язки (((