Дякую Юрі(Каm@toZ) за допомогу з запчастинами за гарною ціною і за поради. Приємно було познайомитись!
Чисто людська вдячність за допомогу (збір коштів, за путні слова, за підтримку, за небайдужість і взагалі за вагомий внесок у цю справу) на придбання майна (приналежностей) бійцям, котрі беруть участь в А,Т,О, та низький уклін вам українці: - MARTINI - Ігор, наш добрий адмін. - bass - Лущик В. - Cherepaha - exalto - kym Юрій. - BASK Василь. - Golf 2 (Чехія, Прага) - OstapGolf2 Остап - Elza - RaZoR (мабуть - Олег.) - MishaT - Bosh Олег. ВДВ! - Чортопхай Люда. - rusmaks Руслан. - Дмитро (червона АУДІ універсал) - Повх В.Р. м.Калуш - Смакоровський С. - Манько Людмила - Навроцька Ульяна - Шпартак Наталія - Жарський Олег - Балицький Олег - Загайко Богдана Петрівна - Миник Наталія Володимирівна - Мирослава Петрівна - один із працівників (керівного складу) кафе "Пузата Хата" вул.Січових Стрільців, - особа невідома. Встановимо особу, подякую особисто від імені VW клубу. - п.Андрій - доцент в одному з "вишів" Львівщини. - укр.діаспора в США (напишу за згоди). - інші, чиї особи невстановлено............. Хтось захотів залишитись невідомим, можливо когось не написав, у зв'язку із технічно-особистою неуважністю..... Але, всім Вам добра, миру, здоров'я та людська щира вдячність! Нехай ваша допомога врятує життя українських молодих хлопців........ вони теж хочуть жити!
Висловлюю особисту, передану та колективну вдячніст та повагу організації, котра надала гуманітарні допомогу, котра допомогала Львывському VW клубу в придбанні майна для наших військовиків, що беруть участь в А.Т.О., а саме - Злучений український американський допомоговий комітет. Д Я К У Ю !
Ох, забув шо в нас така тема є. Дякую Вітальці Шегу, шо своєю жабою завіз мені холодильник в ремонт бо в мого попугая він не влазив!
Shaggy - подяка за з/ч-ну по курсу $ 8,00 зі знижкою. Олег М. - також вдячність! Безкоштовно відрегулювали кулісу на скільки можна було, продефектували, визначили причину несправностей. Я дуже задоволений! Був перший раз на СТО Комфорт в Городку. Зрозумів, що краще 15-20 км від Львова від'їхати до толкових людей, ніж 15-20 днів по Львову ремонтуватись. а, чуть не забув... ще дякую Shpuganich за позичений шаблон для регулювання куліси. Бо як би не він, то фіг би я вирвався в Городок. Дякую!
дякую Олегу RaZoR за підказку як розблокувати брелок сигналізації після заміни батарейки ) все працює )
Подяка kym Юрію, за те що в телефонному режимі проконсультував, щодо міні-поломки в моєму Г2. А саме, крякнула шоколадка на генику.
дякую вовіку07 за смачненький гарячий чай та солодке до чайку !))) ще дякую за ковбаски , пивко та дружню компанію на зїзді !)))
і ще велике дякую ОлегуМ. за направляйки форсунок які незнаю де би найшов і за маслокуллер до кроко !)