Огромное спосибо SASA за предоставленый гараж, а так же Shaggy ,ZET за помощь!!!! Не боись не забыл и огромное тибе спосибо за это!!! Но если мне память не ошибает сначала говорили за бутылку:rofl:
Ну бутылки у меня меряются литровыми)) А ты потом сам заикнулся про две))) гГ)) Да ладно я шучю;-) Я с доброй воли для помощи одноклубникам;-) Только вот сёдня сутра ели встал... Спину прихватило ппц... Мне кагбы напрягаться сильно нельзя, а мы гольф носили Зета))) Да фигня уже в норме) Кстати сёдня заметил что у меня развал вошпе в разные стороны, машину направо косит сильно. Надо срочно поменять пружины, ато нету смысла развал 2 раза делать. Но пока ключа не нашол.
тоді срочно шукай інструмент , а далі коли буде час на 2-3 годинки , думаю можна буде навіть і серед тижня . мене тоже спина болить)))))
Сьодня покопирсавшись під машиною на гаражах в друга замінив пружини. Поїхав на СТО... Вияснилося шо в мене наконечники розбиті в Г... Купив наконечники, поміняв, і заодно розвал зробив... Попав в касу, але їде тепер)
Подяка 2 YUR - нашому одноклубникові у Бродах. Знаєте це ще одне підтвердження того що де б хто не знаходився , якщо в тому місті є одноклубники то то є сила... Стою собі тихесенько на аварійці ( обірвався трос газу ) тут нізвідки невізьмись клубна машинка підкатує Г-2 з клубною наклейкою. Тут і відчаю ппц прийшов. Все решта неважно. Як помагав шо... Головне шо є вони на світі справжні одноклубники. Ріспект і уважуха тобі YUR!!!
Велике спасибі Solaris за трансфер від гаражу до дому в п'ятницю після з'їзду. Клуб то сила! І ще за цікаву та славну виставу з працівниками ДАІ в головних ролях.
люди не забувайте, цей розділ не для флуду. Тут пишемо подяки, які не поміщаються у телефонні розмови а також подяки, які не можуть бути зроблені шляхом натискання кнопки +\-