Дякую ZET за широкі підкермові перемикачі з МФА від Г-2, на сірка стали як рідні. Дуже подобаються, тепер такі ж шукаю на Гольфа, але без МФА.
До речі, ті перемикачі, які ти мені тоді дав я подарував Franko-ві, і здається, вони йому підійшли... Так що цей допис можна вважати як його тобі подяку
Мав я недавно не приємну ситуацію. . . Величезне дякую Віталіку (ZET) за те що підїхав, порадив, підказав, поговорив з ким треба; Марку (Markell), за підказки, юридичні і взагальному. Окреме ДЯКУЮ Саші (Sasa), як завжди, підїхав, підказав, подивився, порадив. Хлопці, не залишили в біді, з мене пиво і +1.
Соляріс, видаляй сам, бо буде попередження. Суперечки суперечками, але це не підстава для хамства, матів і не коректної поведінки. Крім того нагадаю, що це тема для подяк. Борман, ти як модер теж показуєш не найкращий приклад.
дякую Борману за: лампочки для приборки мотор ну і більшість тих жирів шо я собі купив останнім часом ше дякую Славіку за то шо він шукає собі пороги якби не він я би немав 16V
Дякую Борману за допомогу придбати диски. Хоча ще не купила, але варіанти підкидує непогані... Тримай так далі...