Абріколь - то ГОП завідєніє... І зара спопсилося, я з дерева кращий кий виточу! Динамік тоже не катірую... Про дуплєт розказували казали біля СКА краще. НУ Касіопея ше куда не йшло, іто... Атмосфера напрягаюча...
ZET, а що мішає покатати шари, а потім посидіти, чи навпаки? Був би час (особисто для мене це головна проблема)! А так я за більярд, найду хто придумав поставлю +1 ))
Можна співставити і більярд і бухало. Я з понеділка віддаю авто в ремонт(витяжка, пофарбування).На цілий тиждень стаю пішоходом!!!
Ну так решили куда можно пойти???Или окончательно будем решать все по старинке (НА СЪЕЗДЕ):rofl::rofl::rofl:
Я тоже хочу, я не профі, тобто зовсім аматор, ну пару разів грав)) але мені сподобалось. Під чемпіонатом не підпишусь, але за компанію - з великим задоволенням))
Тоді можна списатися хто буде грати. Скласти сітку хто з ким грає і тоді ті гравці які грають домовляються незалежно між собою коли і де...?? Як така ситуація??
отже оскільки аматорів серед нас більшість (себе відношу до того числа), для початку могли б просто зустрітись і покатати шари якщо я не помиляюсь в Власті можна зателефонувати і замовити столи (вечором найти вільний стіл проблемка), а там і буде видно з чемпіонатом.....ось така моя пропозиція
Doctor, 100% можна... Номер через довідку взнати... А зустрітися покатати шари це хіба шоб прикинути хто як грає шоб на рівні розбити сітку...
короче почитав я купу повідомлень... добрий адмін колись був правий!!! (коли я запропонував квест серед учасників ВВ)... і так само получається з більярдом. то шари квадратні, то киї шваброподібні,... і всі аматори... а вимоги до столів - що аж я прозрів. значить ввожу корективи: якщо граєм - записуємся. кий в мене є свій, комусь позичу. сам хоч шваброю буду грати. я грати хочу а не ... друге - я завжди граю в Дуплеті або в власті. столи там достатньо хороші (ОСОБЛИВО ДЛЯ АМАТОРІВ). визначайтесь з датою і годиною. хто приїде - той приїде. можна і не 20 чоловік а 2-3-4... більше партій зіграєм. тел. Дуплету 251-05-13. маленький столик внизу в підвалі - аж дуже вистачить. коли хто може/бажає і в якій годині?