більше і не збереться :rofl: але треба створювати такі теми і можливо з часом крига зійде і почнеться трохи рух в клубі..
Lubas, правий на 200%! Я теж за те, щоб зібратись, посидіти, поговорити, а між тим і шари покатати. В Власту можу зайти, взнати, кожен день там ходжу (номер аськи є контактах, а номер можу скинути в ПП, пишіть). Якщо зібрання буде вечером, мене нажаль не буде, хіба на наступний тиждень.
короче пацани Любас найбільше бився в груди на рахунок більярду, і сам не з"явиться найближчих кілька днів на більярді точно... форс мажор сьогодні ... жінка в сльозах - в її рідної сестри син помер..... пару днів мене нема... сорі пацани - ще пограєм!!! обов"язково!!! на наступному тижні думаю вже зможу...
Lubas, Обов"язково... я якраз сесі здам, ато зара зальоти і також не маю часу шари ганяти дуже... Ну а тобі удачі... Співчуваю шо таке сталося... Доречі я тіки за Власту))) Ну люблю я її і капєц))
ці теми мене улибнули http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=290 http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=309&page=10
карочє всі хто хоче покатати шари приїжайте на зїзд Любас мені закинув інфу шо всі бажаючі сьогодні грають такшо беріть киї на зїзд
ех... стільки ентузіазму на форумі, а на з'їзді ні... Велика подяка Lubas та його другу, Doctor, Drapula, які таки зголосились і поїхали на більярд! Класно пограли =) Комбінація з трьох шарів з закритими очима... =)))
просто треба щоб домовилось хоча б троє людей і сказали конкретно коли шо і як.. а далі ті хто хочуть пограти а не пообговорювати то приїдуть а як незможуть то на наступний раз самі організують..
шари вчора класно покатали!!! було 5 чоловік (один поки що не учасник, в майбутньому). були: Любас, Доктор, Драпула і Кіт. побавились - СУПЕР!!! чекайте фотозвіт... (Доктор, Кіт - не тягніть з фотозвітом...)
не нас, а тебе... а я став через солідарність, другий побачив що я став то вже щоб не скучати підійшов і до мене... цілу дорогу їхали 90-100, тіко там 20 метрів не перевищували))))))) і такий закан))) за гру - ДЯКУЮ!!! чекаэм фотозвыт
нє, там ділянка така з поганим покриттям перед переїздом, тому швидкість саме там не перебільшували... закан
мікрочемпіон мікрозмагання вв учасників чекає на гуру, який хоче відібрати титул чемпіона з російського більярду...
Любас, давай в четвер ввечері десь здибимся поганяєм шаріки??? Як на це дивишся??)) Ну і звісно хто ще б не проти?? З.І. Любас, своїм кийом грати не чесно))) Всі грають дровами, а ти своїм + ти до нього привик... А я грати вмію, проте кожен раз різними киями важко. Давай в Власту в четвер, ну або дуплет.